Dropshipping için kurs alınmalı mı?

Roi34

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Çoğu şeyi temelinde araştırdım ama daha detaylı öğrenmek için kurs almayı düşünüyorum. Bir yandan da gereksiz masraf gibi geliyor sizce alınmalı bu tarz bir kurs. Şu anda Cihan Erden'in kursunu almayı düşünüyorum.

Google gibi bir mecra varken bir bilgiye neden para veresin ki?

Hocam çevremdeki tanıdıklarım ve internetteki gördüğüm bazı kişiler bu işin biraz karmaşık olduğunu ve en azından bir kurs alarak daha detaylı öğrenilebileceğini bir sorun olursa oradan yardım alabileceğimi söyledi.Aslında pek düşünmüyordum bende ama kafamı karıştırdılar.

Hocam çevremdeki tanıdıklarım ve internetteki gördüğüm bazı kişiler bu işin biraz karmaşık olduğunu ve en azından bir kurs alarak daha detaylı öğrenilebileceğini bir sorun olursa oradan yardım alabileceğimi söyledi.Aslında pek düşünmüyordum bende ama kafamı karıştırdılar.
Bir şey fark etmez bence. Google aracılığı ile adamın anlatacağı tüm bilgilere ulaşabilirsin. Bu tür kurslar sadece bilgileri toplayıp toplayıp size düzenli bir şekilde anlatmayı hedefler. Paranıza yazık. Pahalıysa daha çok yazık.

Çoğu şeyi temelinde araştırdım ama daha detaylı öğrenmek için kurs almayı düşünüyorum. Bir yandan da gereksiz masraf gibi geliyor sizce alınmalı bu tarz bir kurs. Şu anda cihan Erden'in kursunu almayı düşünüyorum.

İnternet üzerinden bilgiye ulaşmak mümkün bence boş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı