Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 21 Eylül 2022 #1 Dropshipping eğitimleri almaya başlayacağım. En iyi dropshipping sitesi hangisidir? (avantajları, dezavantajları, banlanma riski vb.). Yaza kadar bu konuda kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Sonrasında bu işe girmeyi düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Eylül 2022
Dropshipping eğitimleri almaya başlayacağım. En iyi dropshipping sitesi hangisidir? (avantajları, dezavantajları, banlanma riski vb.). Yaza kadar bu konuda kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Sonrasında bu işe girmeyi düşünüyorum.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2022 #2 Amazon diye biliyorum.
Nysentiera Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 549 Çözümler 4 21 Eylül 2022 #3 Amazon. Yapanlar genellikle Alibaba veya AliExpress'den çekiyor.
Schumacher Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.113 Çözümler 2 21 Eylül 2022 #4 Nysentiera dedi: Amazon. Yapanlar genellikle Alibaba veya AliExpress'den çekiyor. Genişletmek için tıkla... Amazon banlanma riski diğer ikisine göre fazla diye biliyorum.
Nysentiera dedi: Amazon. Yapanlar genellikle Alibaba veya AliExpress'den çekiyor. Genişletmek için tıkla... Amazon banlanma riski diğer ikisine göre fazla diye biliyorum.