Aynen öyle
1. Amaçları: senin ilgini çekip instagram, tiktokta takipçi kazanmak.(hesaplarını yükseltip satanlar oluyor bu motivasyon reels leri atan sayfalar mesela)
2. Amaçları: Youtube finans videolarına çok para verdiği için ilgini çekip üzerinden gelir sağlamak.
3. Amaçları: udemy gibi siteler üzerinden dropshipping kurslarını satıp senden gelir sağlamak(7000 dolar gibi ciddi paralar isteyenler var)
4. Amaçları: Bazı insanlar birşey başardığını göstermeyi seviyor
Bitane ünlü tiktoker vardı okul okumaya gerek yok diyordu. İşte adamlar dropshipping yapıyor onu bunu yapıyor para kazanıyor yattığı yerden para kazanıyor diyordu. Kısacası okul okuyana enayi gözüyle bakıyordu. Türkiyeden mandal ı şu kadar paraya alıp şukadara satabilirsiniz felan diyordu. Kendi şirketini açtı şov mov yaptı baya hala üniveriste okumayın diyordu. Son alınan haberlere göre şirketi iflas etmiş
Son soruna şöyle bi cevap verebilirim bildiğim kadarıyla sonuçta ben bu işi yapmadım.
Sosyal medyada sürekli bir ürün trend oluyor.bunları pazarlaman lazım.
Misal Dubai çukulatası (sallıyorum) böyle trend ürünleri çok kolay pazarlarsın. yada yıkanan arabaları güya kuruttuğu iddia edilen bunun gibi aletler(fake):
Eki Görüntüle 2338633