Dropshipping nasıl yapılır?

Joel1

Hectopat
Şimdi bildiğiniz her şeyi söyler misiniz? Hiç sermayem yok. Nasıl başlarım? Amacım az da olsa bir şeyler yapmak. Nedir, nasıl yapılır, sermaye istiyor mu, ne kadar zor, ne kadar zaman ister, hangi ülkeye satmam lazım vb?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işe hiç bulaşma tamamen yalan.
Örnek:https://www.youtube.com/c/EkimKaya/videos
Kendisi tam bir ... sakın güvenmeyin.
Bir kanıt gösterirseniz iyi olacak. Kendisini tanıyorum ve bu yorum sadece bir iftiradan ibaret. Gidip Şikayetvar bağlantısı atmazsanız sevirim. Zaten kendisi artık Dropshipping yapmıyor. Satışta başarılı olamayan arkadaşlar sanırım bu sektör hakkında bir bilgisi yok. Sözleşmeyi doğru düzgün okusa bu tarz başlıkları görürdü.

Ya bırak bilmem kaç bin dolara eğitim seti satıyor ondan sonra tam anlatamıyor üstelik insanların güvenini kazanmak için fake öğrenci tutuyor.
Zaten Ekşi' den Ekim Kaya'ya bakarsanız nasıl bir saftrik olduğunu anlarsınız.

Ekşi zaten herkese sallayan bir platform. Ekşi'de hiçbir şeyi ciddiye almam.

Daha önce e ticaret tecrüben oldumu arkadşaım ? , dropshoping için bilgi istersen yazabilirim.
Lütfen sadece ekim Kaya denen adamın YouTube videolarına bak.

Ekim kaya gibi bir sürü örnek var yurtdışından Türkiye'ye eğitim ve paket satan sadece tokatlama amaçlı hareketler birkaç tane kişiyle görüşmüştüm zamanında, sana sattığı paketten satışa hazırlanan kadar sözde desteklediğini söylüyor ama zaman o kadar hızlıki bu adamlar için hiçbir şey öğrenemeden ortada kalıyorsun. E ticarette her işi araştırarak ve mantıklı hareket etmek gerek, drobshop satışlarda ise tamamen şans ve zaman işi, sabırlı ve mantıklı hareket edersen acayip şanlı oluyorsun.

Ekşi ve kaynak, anladım. İyi günler dilerim size, göz ardı edildiniz.

Ben de zamanında başladım boş iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…