Dropshipping nasıl yapılır?

Akalimain112

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dropshipping nasıl yapılır öğrenmek istiyorum hiç bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim veya ürünleri nerede satarım, bulurum anlatabilecek biri var mı? İlk defa bu işteyim.

Ucuza ürün alıp pazarlama stratejine güvenerek pahalıya satacaksın. Ürünleri toptancılardan alıcaksın.

Yapılmaz. %99.9'un para kazandıramadığı modern dolandırıcılık.
Ucuza ürün alıp pazarlama stratejine güvenerek pahalıya satacaksın. Ürünleri toptancılardan alıcaksın.
Bu dropshipping olmuyor. Dropshipping deposuz direkt toptancının ürün yolladığı bir sistem.

Son dönemlerde sosyal medyada çıkan akımdan gaza geldiyseniz fazla ümitlenmeyin ama gerçekten yapmak istiyorsanız ilginiz varsa araştırın derim. Bir de gidip para verip eğitim falan almayın o saçma kişilerden (anlayan anladı onları). Ücretsiz şekilde YouTube'dan öğrenmeye çalışın.

ya youtube dan gördüm adam 6m tl yapmış yani dedim oha yani boyle biley varsa giriyim bu işe diye dedim

En kötü 10k yapsam boyle gelişsem

Girmesi o kadar kolay değil. Adam o kadar para kazansa video çekmez izlenme için çekiyor o videoları.

Dropshipping tarzı kolay para kazanma yolları çoğaldıktan ve yayıldıktan sonra elinde patlama ihtimali yüksektir. O yüzden herkesin yaptığı işlere düşünerek girmen gerek.

Saol kral peki varmı bildiginiz para kazandıran bişey

Varmı bilgisi olan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…