Dropshipping site reklamı nasıl yapılmalı?

canersoz

Centipat
Arkadaşlar, dropshipping sitesini kurdum. Ödeme alt yapısı falan, her şey tamam. Ürünü de buldum. 200 TL'lik Facebook üzerinden reklam bastım fakat bir karşılık alamadım. Yurt dışına satış yapmak istiyorum. Reklam için 1000 TL bütçem var. Neler öneriyorsunuz? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, dropshipping sitesini kurdum. Ödeme alt yapısı falan, her şey tamam. Ürünü de buldum. 200 TL'lik Facebook üzerinden reklam bastım fakat bir karşılık alamadım. Yurt dışına satış yapmak istiyorum. Reklam için 1000 TL bütçem var. Neler öneriyorsunuz? Teşekkürler.
Reklam ilgi çekici olsun. Hedef kitleyi çok düşünürek ayarlayın. Verdiğiniz para daha isabetli olsun.

Güzel bir afiş tasarımı yapmanızı/yaptırmanızı öneririm. Ardından bu afiş ile birlikte Instagram'da reklam verebilirsiniz. Instagram'ın reklam sonuçları genelde tatmin ediyor.

Dropshipping'de reklam yapılmaz dostum. Kendi ürettiğin ürünün reklamını yaparsın. Ben Dropshipping de yapıyorum FBM de yapıyorum, FBM için bile henüz reklam yapmadım. Ayrıca 1000TL falan çok düşük, ben 2000 dolar ayırmayı düşünüyorum lansman için.

Dropshipping'de reklam yapılmaz dostum. Kendi ürettiğin ürünün reklamını yaparsın. Ben Dropshipping de yapıyorum FBM de yapıyorum, FBM için bile henüz reklam yapmadım. Ayrıca 1000TL falan çok düşük, ben 2000 dolar ayırmayı düşünüyorum lansman i

Ayırabildin mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı