Dropshippingde yaş sınırı var mı?

serkancem

Femtopat
Daha fazla  
Ben 18 yaşından küçüğüm ve dropshipping yapıp küçük bir gelir elde etmek istiyorum. Şirketleşme gibi bir amacım yok. Bu işi İngiltere veya Amerika'da yapmayı planlıyorum. Konum olarak ama şöyle bir sıkıntı var. PayPal hesabı açmak için tel no adres gibi şeyleri internetten almak için doğum tarihi soruyor. Bunlarda yaş sınırına takılır mıyım, e bay de satıcı olabilir miyim, bu yaşımla ve kazandığım paralardan vergi kesilir mi?

Teşekkürler...

-Büyük ihtimalle takılabilirsiniz, gene de bir bilen olursa daha iyi olur.

-Vergi kesilebilir. Genç Girişimci olayını araştırın, büyük bir vergi indirimi sağlıyor. :) (Gerçi yurtdışında yapacağım demişsiniz, orasını bilmiyorum.)

-E-Bay'de satıcı olabilirsiniz.

Ben 18 yaşından küçüğüm ve dropshipping yapıp küçük bir gelir elde etmek istiyorum. Şirketleşme gibi bir amacım yok. Bu işi İngiltere veya Amerika'da yapmayı planlıyorum. Konum olarak ama şöyle bir sıkıntı var. PayPal hesabı açmak için tel no adres gibi şeyleri internetten almak için doğum tarihi soruyor. Bunlarda yaş sınırına takılır mıyım, e bay de satıcı olabilir miyim, bu yaşımla ve kazandığım paralardan vergi kesilir mi?

Teşekkürler...
Merhaba, yaşa takılma olayı hakkında bir bilgim yok ancak resmi olarak elde ettiğiniz her gelirin vergisini ödemek zorundasınız. Günün birinde mutlaka karşınıza çıkacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı