Dropshipping'e nasıl başlanır?

Ristonier

Decapat
Daha fazla  
Ben dropshipping'e başlamak istiyorum ama daha çok yeniyim, hiçbir tecrübem yok diyebilirim. Shopify'a falan baktım, araştırıyorum ama kafam karıştı. Ürün nasıl seçilir, reklam nasıl verilir, tedarikçiye sipariş nasıl iletilir falan tam oturtamadım.

Yardım edebilecek yol gösterecek birileri olursa çok memnun olurum.

Ben kendi çapımda yapıyorum hocam sorunuz varsa alabilirim. En başta şunu belirteyim ki dropshipping devasa paraların döndüğü fakat elinizde düşük miktar paranın kaldığı bir sistemdir. (ilk yıllarda) Sosyal medyada sadece ciroları paylaşarak hava atan elemanları görüp karar verdiyseniz hiç başlamayın.

Ne satıyorsunuz ve hangi platform üzerinde.

Ne satıyorsunuz ve hangi platform üzerinde.
Aslında aktif olarak yapmıyorum biraz ara verdim fakat Amazon üzerinden kitap satıyordum. + olarak ben başlangıç için Amazon asla tavsiye etmem.

Dostum öncelikle konuyu yanlışlıkla eksik gönderdim. Bugün 18 yaşına girdim bundan 1 2 sene önce e ticareti duymuştum insanların nasıl para kazandığını falan duymuştum ama yaştan dolayı hiç cesaret edemedim bugün 18ime girdiğimde para kazanmanın ve hukuksal özgürlüğün önümde engel olmamasının verdiği hırsla araştırmaya başladım hedefim şu anlık sadece öğrenebilmek bi kaç video izledim konu hakkında temel olarak bilgiler edindim diyebilirim ama duyduğum kadarıyla bu işi yapan insanlardan öğrenmek yorumlar almak önemliymiş bu yüzden buraya konu açma gereksiniminde bulundum. Tüm yorumlarınızı bekliyorum

1.sorum nereden ve nasıl ürünler seçmeliyim
2.sorum bu işi shopifydan mı devam ettirmeliyim eğer shopify ise reklamlar falan nasıl olmalı

1. sorunuza hangi dropshipping türünü ve nereden yapacağınızı belirtirseniz cevap verebilirim. Mesela TR üzerinden bir mağaza ile anlaşıp E-Ticaret hizmeti verir gibi dropshipping yapabilirsiniz. Bunlara karar vermeniz gerek önce.
2. sorunuza da şöyle cevap vereyim; Shopify gerçekten çok yardımcı olan bir platform. Reklam konusu ise çok basit aslında yine TR üzerinden gidecek olursak TikTok, Facebook üzerinden yapılabilir. Bu ürüne göre de değişir. Mesela yaşlılara hitap edecek bir masaj ürünü satacaksanız Facebook ağırlıklı reklamlar verebilirsiniz. Çevrenizle paylaşarak da reklama katkı sağlayabilirsiniz. Kısaca dropshippingi şöyle düşünün; bir ürün var sadece elinize değmeden müşteriye gidiyor, diğer pazarlama vs. her şey üretici gibi. Tavsiyem bu kanalın içeriklerine bir göz atın. | Emirhan Sezen | Şu kadar para kazandım zenginim sen hala yapmıyor musun gibi cümleler yerine sade bir anlayış sunuyor.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam inceleyeceğim çok anlık girdim düşündüğümden daha uğraştıracak duruma göre yeni bir ileti daha gönderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…