"Dropsip.io" site güvenilir mi?

Uğurrz

Decapat
Daha fazla  
Merhaba konuyu tamamen meraken açtım. İnternette gezinirken bu siteyi buldum ve arayüz biraz garibime gitti. Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-02-28 164541.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba konuyu tamamen meraken açtım. İnternette gezinirken bu siteyi buldum ve arayüz biraz garibime gitti. Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi

Güvenilir değil bu reklam siteleri genelde 2-3 sitede aynı şeyleri gördüm

Hayır bunlar tamamen reklam siteleri eski domainlerde oluyor genellikle.

Güvenilir değil bu reklam siteleri genelde 2-3 sitede aynı şeyleri gördüm.

Sitedeki şablonlara tıklaamdım bir şey olur mu?

@Eren T. Yazdığım şeye gülme emojisi atmışsınız VT Sonucu false positive değilse ney söyleyin aydınlanalım

Sitedeki şablonlara tıklaamdım bir şey olur mu?

@Eren T. Yazdığım şeye gülme emojisi atmışsınız VT Sonucu false positive değilse ney söyleyin aydınlanalım

Olum site dropship.io değil, dropsip.io. Bunu anlamayıp konu açmanız çok komiğime gitti.

Olum site dropship. IO değil, dropsip. IO. Bunu anlamayıp konu açmanız çok komiğime gitti.

Siz şaka yapıyosunuz ya ben bilmiyor muyum dropship. Ionun arayüzünün böyle olamadığını? Gidin başlığa bakın ben ne yazmışım oraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…