Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Merhaba konuyu tamamen meraken açtım. İnternette gezinirken bu siteyi buldum ve arayüz biraz garibime gitti. Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-02-28 164541.png 47,6 KB · Görüntüleme: 93
Merhaba konuyu tamamen meraken açtım. İnternette gezinirken bu siteyi buldum ve arayüz biraz garibime gitti. Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 VirusTotal virustotal bu.Bence denemeyin ben daha yeni domain virüsü yedim. healwaysdie dedi: VirusTotal virustotal bu.Bence denemeyin ben daha yeni domain virüsü yedim. Genişletmek için tıkla... Kullanmayın birde .Domain çalıntı sakın kullanmayın normalde "DropShip"isimli bir siteden alınmış domain.
VirusTotal virustotal bu.Bence denemeyin ben daha yeni domain virüsü yedim. healwaysdie dedi: VirusTotal virustotal bu.Bence denemeyin ben daha yeni domain virüsü yedim. Genişletmek için tıkla... Kullanmayın birde .Domain çalıntı sakın kullanmayın normalde "DropShip"isimli bir siteden alınmış domain.
Ucsktr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 1.013 Makaleler 1 Çözümler 2 28 Şubat 2024 #3 Güvenilir
Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #4 healwaysdie dedi: VirusTotal VirusTotal bu. Bence denemeyin ben daha yeni domain virüsü yedim. Kullanmayın bir de. Domain çalıntı sakın kullanmayın normalde "dropship"isimli bir siteden alınmış domain. Genişletmek için tıkla... False-positive değil mi hocam bu sonuç?
healwaysdie dedi: VirusTotal VirusTotal bu. Bence denemeyin ben daha yeni domain virüsü yedim. Kullanmayın bir de. Domain çalıntı sakın kullanmayın normalde "dropship"isimli bir siteden alınmış domain. Genişletmek için tıkla... False-positive değil mi hocam bu sonuç?
healwaysdie Centipat Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 771 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #5 Uğurrz dedi: False-positive değil mi hocam bu sonuç? Genişletmek için tıkla... Açıkcası ben deneyip koydum.Normalde kullanmadığım bir site fakat bence çokta güvenilir değildir.
Uğurrz dedi: False-positive değil mi hocam bu sonuç? Genişletmek için tıkla... Açıkcası ben deneyip koydum.Normalde kullanmadığım bir site fakat bence çokta güvenilir değildir.
U umut.3264 Centipat Katılım 16 Kasım 2023 Mesajlar 852 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #6 Uğurrz dedi: Merhaba konuyu tamamen meraken açtım. İnternette gezinirken bu siteyi buldum ve arayüz biraz garibime gitti. Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil bu reklam siteleri genelde 2-3 sitede aynı şeyleri gördüm
Uğurrz dedi: Merhaba konuyu tamamen meraken açtım. İnternette gezinirken bu siteyi buldum ve arayüz biraz garibime gitti. Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi Genişletmek için tıkla... Güvenilir değil bu reklam siteleri genelde 2-3 sitede aynı şeyleri gördüm
hus3yin46 Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #7 Uğurrz dedi: Merhaba konuyu tamamen meraken açtım. İnternette gezinirken bu siteyi buldum ve arayüz biraz garibime gitti. Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi Genişletmek için tıkla... Hayır bunlar tamamen reklam siteleri eski domainlerde oluyor genellikle.
Uğurrz dedi: Merhaba konuyu tamamen meraken açtım. İnternette gezinirken bu siteyi buldum ve arayüz biraz garibime gitti. Anlayan arkadaşlar aydınlatabilir mi Genişletmek için tıkla... Hayır bunlar tamamen reklam siteleri eski domainlerde oluyor genellikle.
Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #8 umut.3264 dedi: Güvenilir değil bu reklam siteleri genelde 2-3 sitede aynı şeyleri gördüm. Genişletmek için tıkla... Sitedeki şablonlara tıklaamdım bir şey olur mu? @Eren T. Yazdığım şeye gülme emojisi atmışsınız VT Sonucu false positive değilse ney söyleyin aydınlanalım
umut.3264 dedi: Güvenilir değil bu reklam siteleri genelde 2-3 sitede aynı şeyleri gördüm. Genişletmek için tıkla... Sitedeki şablonlara tıklaamdım bir şey olur mu? @Eren T. Yazdığım şeye gülme emojisi atmışsınız VT Sonucu false positive değilse ney söyleyin aydınlanalım
Eren T. Hectopat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 2.056 Makaleler 6 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #9 Uğurrz dedi: Sitedeki şablonlara tıklaamdım bir şey olur mu? @Eren T. Yazdığım şeye gülme emojisi atmışsınız VT Sonucu false positive değilse ney söyleyin aydınlanalım Genişletmek için tıkla... Olum site dropship.io değil, dropsip.io. Bunu anlamayıp konu açmanız çok komiğime gitti.
Uğurrz dedi: Sitedeki şablonlara tıklaamdım bir şey olur mu? @Eren T. Yazdığım şeye gülme emojisi atmışsınız VT Sonucu false positive değilse ney söyleyin aydınlanalım Genişletmek için tıkla... Olum site dropship.io değil, dropsip.io. Bunu anlamayıp konu açmanız çok komiğime gitti.
Uğurrz Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #10 Eren T. dedi: Olum site dropship. IO değil, dropsip. IO. Bunu anlamayıp konu açmanız çok komiğime gitti. Genişletmek için tıkla... Siz şaka yapıyosunuz ya ben bilmiyor muyum dropship. Ionun arayüzünün böyle olamadığını? Gidin başlığa bakın ben ne yazmışım oraya.
Eren T. dedi: Olum site dropship. IO değil, dropsip. IO. Bunu anlamayıp konu açmanız çok komiğime gitti. Genişletmek için tıkla... Siz şaka yapıyosunuz ya ben bilmiyor muyum dropship. Ionun arayüzünün böyle olamadığını? Gidin başlığa bakın ben ne yazmışım oraya.