DRR4 ram ve yeni işlemciler

• Konuyu başlatan TC Turgut Yasin Arıkan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.570
T

TC Turgut Yasin Arıkan

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar, yeni sistem toplayacağım için, drr4 ramlar ve yeni nesil işlemciler geleceği için beklemek doğru bir karar mı ? Bir daha sistem toplamak, istemiyorum, bütcem 4000 TL yeni nesil işlemci ve drr4 ramları beklersem, bütçem bunları almaya yeter mi? Bu sorular kafamı çok karıştırdı. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Teknolojiye yetişmek çok zor.
Bir sistem toplanmalı ve uzun bir süre teknoloji cok fazla takip edilmemeli bana kalırsa :D Çünkü insan bir üst modelin çıktığını görünce ister istemez morali bozuluyor :D

Mecburen takip ediyoruz, çünkü oyunlar'da benim sistem hangi ayarlar da kaldırıyor ? Benim sistem'den daha çok fps alan kişilerin sistemi bize ne kadar fark atıyor ? Bunları sormayı sevmem, ancak tüm oyunları max ayarlarda kaldıracak ve 35 fps'den aşağı düşmeyecek bir sistem toplamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR4 ramler biraz zaman alabilir çıktığında toplaman daha iyi olacak tabi ki ancak Ramler şuan ki ramler'in 2 katında olma ihtimali var. 200/300tl fark çıkabilir Verdiğin fiyata ek olarak.

Hocam bütcem 4000 TL ancak yeni nesil işlemci ve drr4 ram aldığımda, 4500 TL gibi bir fiyata gelir yada 4600 TL 'yi geçmezse alabilirim.

Pek sanmıyorum DDR4 RAM bellekleri bekleyebileceğini :)

Yav sen benim beynimi okuyorsun, bende kendimi zor tutuyorum, bugün iş görüşmesine gittim. Yarın inş 9.30 'da işe başlayacağım. Bu yüzden hemen sistem toplamak istiyorum, ama 4000 TL'ye eski bir sistem toplarsam, galiba kafamı duvarlara vurabilirim, bu yüzden 2014'ün şubat ayına kadar bekleyeceğim, baktım gelmedi, son 1 ay daha belki, beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR4 şubatta çıkmıyorki. DDR4 Ramler şubatta çıkıyor. DDR4 destekli anakartlar işlemciler 2015'de çıkacak. 2014'de yeni nesil broadwell işlemciler çıkacak ve onlar DDR3 destekli olacak.

Yukarıdaki arkadaş doğru demiş. Sadece DDR4 RAM belleğin çıkması tek başına bir anlam ifade etmemekte :)
Bana öyle geliyor ki DDR3 bir sistem toplayacaksın. Diğer türlü oldukça beklemen gerekebilir.

Ki bir teknolojiyi ilk çıktığı zaman almayı kesinlikle tavsiye etmem. Bu aynı işlemci almaya benzer.
Serinin ilk çıkan işlemcisini almak yerine ondan sonra çıkan 2. veya 3. nesil işlemcisini almak daha akıl karı bir iştir.
SSD'ler ilk çıktığı zaman ne durumdaydı, şimdi ne durumda ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı