DS Crossback 7 nasıldır?

Kennys 12

Hectopat
Daha fazla  
DS crossback 7 hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Bilen var mı ileride almayı düşünüyoruz daha çok konfor odaklı aile olarak bineceğiz ancak ufaktan da performans olsa iyi olur önerileriniz nelerdir?
Fiyat 800-1 milyon arası.
Ve DS marka bir arabayı citroën yetkili servisinde bakım yaptırabilir miyiz?

Peugeot 3008 kullanıyoruz yaklaşık 2 haftadır. Öneririm bayağı sevdim aracı.

Hocam 3008'lerin iç dizaynı pek hitap etmiyor bize. Daha doğrusu babama. O yüzden daha şık derli toplu bir tasarım istiyoruz. DS tam gözümüze uydu ancak onunda tek yetkili servisi şişlide olduğu için biraz sıkıntı olur. Bir de aklımızda Jeep compass var.

Hocam 3008'lerin iç dizaynı pek hitap etmiyor bize. Daha doğrusu babama. O yüzden daha şık derli toplu bir tasarım istiyoruz. DS tam gözümüze uydu ancak onunda tek yetkili servisi şişlide olduğu için biraz sıkıntı olur. Bir de aklımızda Jeep compass var.

İkinci el 7 crossback veya sıfır DS4 olabilir hocam. Peugoutdan daha kalitelidir her türlü.

Hocam daha markayı yazmayı bilmeyip daha kalitelidir diyorsunuz ama PSA grubu içerisinde hepsi zaten. Yani DS ve Peugeot'u aynı firma üretiyor. Aynı motoru koyuyor.

Hastayım şu anda dikkat etmemişim. Yanlış yazmam bilmiyorum anlamına mı geliyor? Boş konuşmuşsun. Audi ile Volkswagen kalitesi aynı mı? Motorları aynı diye kalite aynı mı oluyor? Citroën ile DS aynı kalitede mi? Kendi malınızı nasıl öveceğinizi şaşırmışsınız.

Yani DS ve Peugeot'u aynı firma üretiyor. Aynı motoru koyuyor.
Tasarlama ve üretim aşamasında mühendislerin kendilerinin istediği ayarları yapabilmesi için motor/şanzıman/süspansiyon gibi konularda toleranslar oluyor. Aynı grup içinde premium olan marka daha iyi ayarlar yapmak için daha uzun süren mühendislik çalışması yapıyor. Aynı motor ve şanzımana sahip grubun diğer arabasına göre hem performans hem yakıt tüketimi gibi konularda avantaj sağlayabiliyorlar premium markalar. Bunun yanında üretim kalitesi grup içinde üstte olan markalarda daha iyi oluyor, kullanılan materyaller daha kaliteli oluyor. Yoksa premium olan marka için o kadar fark verilip niye alınsın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı