DS damatta değişim var mı?

serkan5101

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba DS damattan takım elbise aldım mağazada oluyordu ancak evde olmuyor DS damatta değişim oluyor mu?

Kendi sitelerinde SSS bölümünde sorunuza cevap bulabilirsiniz hocam.

Teşekkür ediyorum ama orada sadece Online satış yazıyor mağaza satışları yazmıyor ikisi icindemi geçerli müşteri hizmetleri açık değil galiba

Teşekkür ediyorum ama orada sadece Online satış yazıyor mağaza satışları yazmıyor ikisi icindemi geçerli müşteri hizmetleri açık değil galiba
Beymen de bile fiş ile iade oluyor hocam. DS Damatta da kesinlikle vardır. Fişinizi atmadıysanız yarın fiş ile birlikte gidin.

Çok teşekkür ediyorum hocam bir an tereddüt ettim olmaz diye
Üzerinden zaman geçmesin yeter. Siz sanırım bugün aldınız, üründe bir deforme yoksa ve fişiniz varsa hiçbir sorun yaşamazsınız. Sadece iç çamaşırı gibi özel ürünlerde iade olmuyor. Takım elbise için bir sıkıntı olmaz.

Teşekkür ederim 3 gün oldu hocam mağazada oluyordu ama eve geldigimde olmadığını fark ettim satıcı söylediğimden düşük bedeni vermiş teşekkür ediyor iyi geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…