Bysedz Femtopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 DS4'ü bilgisayara bağlayınca sorunsuz çalıştırabiliyorum ışığı falan yanıyor. Fakat PS4'e hiçbir türlü bağlayamıyorum şarj kablosuna takınca 1 kere turuncu ışık yanıyor ve sonra sönüyor açamıyorum kolu.
DS4'ü bilgisayara bağlayınca sorunsuz çalıştırabiliyorum ışığı falan yanıyor. Fakat PS4'e hiçbir türlü bağlayamıyorum şarj kablosuna takınca 1 kere turuncu ışık yanıyor ve sonra sönüyor açamıyorum kolu.
Arda311 Decapat Kek günü Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2022 #2 Bluetooth lamı bağlanıyorsunuz PC'ye yoksa kabloyla mı? Kabloyu PS4'e takın gampedin üzerinde ki PS4 tuşuna basın. Artı 0 Eksi
Bluetooth lamı bağlanıyorsunuz PC'ye yoksa kabloyla mı? Kabloyu PS4'e takın gampedin üzerinde ki PS4 tuşuna basın.
KS KS Bysedz Femtopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #3 Arda311 dedi: Bluetooth lamı bağlanıyorsunuz PC'ye yoksa kabloyla mı? Kabloyu PS4'e takın gampedin üzerinde ki PS4 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Kabloyla. Biliyorum nasıl yapıldığını tabii ki ama PS4 de çalışmıyor kol Artı 0 Eksi
Arda311 dedi: Bluetooth lamı bağlanıyorsunuz PC'ye yoksa kabloyla mı? Kabloyu PS4'e takın gampedin üzerinde ki PS4 tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Kabloyla. Biliyorum nasıl yapıldığını tabii ki ama PS4 de çalışmıyor kol