B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:27 #1 Arkadaşlar merhaba oyunu bilgisayardan oynuyorum. PS4 kolunu Bluetooth ile bağlayınca maç içinde kopmalar oluyor, sorun nasıl çözülür acaba?
Arkadaşlar merhaba oyunu bilgisayardan oynuyorum. PS4 kolunu Bluetooth ile bağlayınca maç içinde kopmalar oluyor, sorun nasıl çözülür acaba?
SERIAN Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:02 #2 Buğra2928 dedi: Arkadaşlar merhaba oyunu bilgisayardan oynuyorum. PS4 kolunu Bluetooth ile bağlayınca maç içinde kopmalar oluyor, sorun nasıl çözülür acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Bluetooth adaptörüne yakın mısınız? Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: Arkadaşlar merhaba oyunu bilgisayardan oynuyorum. PS4 kolunu Bluetooth ile bağlayınca maç içinde kopmalar oluyor, sorun nasıl çözülür acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba, Bluetooth adaptörüne yakın mısınız?
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:12 #3 SERIAN dedi: Merhaba, Bluetooth adaptörüne yakın mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet yakınım Artı 0 Eksi
SERIAN Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:13 #4 Buğra2928 dedi: Evet yakınım Genişletmek için tıkla... Cihazı unutup tekrar bağlamayı deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:17 #5 SERIAN dedi: Cihazı unutup tekrar bağlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kasanın önüne takmısım adaptörü bir de arka taraftan deneyim ondan oldu galiba Artı 0 Eksi
SERIAN dedi: Cihazı unutup tekrar bağlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben kasanın önüne takmısım adaptörü bir de arka taraftan deneyim ondan oldu galiba
SERIAN Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:36 #6 Buğra2928 dedi: Hocam ben kasanın önüne takmısım adaptörü bir de arka taraftan deneyim ondan oldu galiba Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam olmazsa tekrar sorabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: Hocam ben kasanın önüne takmısım adaptörü bir de arka taraftan deneyim ondan oldu galiba Genişletmek için tıkla... Deneyin hocam olmazsa tekrar sorabilirsiniz.
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:42 #7 SERIAN dedi: Cihazı unutup tekrar bağlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok reis sorun aynı devam ediyor ama adaptörle alakalı degil sorun koşmada sorun yokta şut atarken şut çekerken falan o tuşlarda sorun var Artı 0 Eksi
SERIAN dedi: Cihazı unutup tekrar bağlamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yok reis sorun aynı devam ediyor ama adaptörle alakalı degil sorun koşmada sorun yokta şut atarken şut çekerken falan o tuşlarda sorun var
SERIAN Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:48 #8 Buğra2928 dedi: Yok reis sorun aynı devam ediyor ama adaptörle alakalı degil sorun koşmada sorun yokta şut atarken şut çekerken falan o tuşlarda sorun var Genişletmek için tıkla... O halde cihazın sorunludur hocam. Ben bağlantısal bir şey sanmıştım. Orijinal kol mu elinde ki? Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: Yok reis sorun aynı devam ediyor ama adaptörle alakalı degil sorun koşmada sorun yokta şut atarken şut çekerken falan o tuşlarda sorun var Genişletmek için tıkla... O halde cihazın sorunludur hocam. Ben bağlantısal bir şey sanmıştım. Orijinal kol mu elinde ki?
KS KS B Buğra2928 Decapat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 297 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:55 #9 SERIAN dedi: O halde cihazın sorunludur hocam. Ben bağlantısal bir şey sanmıştım. Orijinal kol mu elinde ki? Genişletmek için tıkla... Orijinelde sorunlu olsa niye kabloluda olmuyor Artı 0 Eksi
SERIAN dedi: O halde cihazın sorunludur hocam. Ben bağlantısal bir şey sanmıştım. Orijinal kol mu elinde ki? Genişletmek için tıkla... Orijinelde sorunlu olsa niye kabloluda olmuyor
SERIAN Yoctopat Katılım 20 Aralık 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:58 #10 Buğra2928 dedi: Orijinelde sorunlu olsa niye kabloluda olmuyor Genişletmek için tıkla... Öyleyse neye göre adaptörle alakalı bir sorun yok dediniz hocam? Artı 0 Eksi
Buğra2928 dedi: Orijinelde sorunlu olsa niye kabloluda olmuyor Genişletmek için tıkla... Öyleyse neye göre adaptörle alakalı bir sorun yok dediniz hocam?