Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2023 #11 CaitLane52 dedi: Her ikisi V2 diye biliyorum. Yani 2.sinde ışığı gözüküyor Touchpad'ten. Yok be, zaten çakma olsa da olmasa da 2 kişi olduğumuz ve gelince kullanmak işin her türlü lazım, hiç yoktan iyidir yani. Zaten azerbaycandayım. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim PS logosu gri olan orijinal PS4 diğeri daha çok çakmaya benziyor.
CaitLane52 dedi: Her ikisi V2 diye biliyorum. Yani 2.sinde ışığı gözüküyor Touchpad'ten. Yok be, zaten çakma olsa da olmasa da 2 kişi olduğumuz ve gelince kullanmak işin her türlü lazım, hiç yoktan iyidir yani. Zaten azerbaycandayım. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim PS logosu gri olan orijinal PS4 diğeri daha çok çakmaya benziyor.
CaitLane52 Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 41 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060,İ5-12400F.16 GB DDR4 3200 MHZ,1 TB NVMe M.2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2023 #12 Ryse dedi: Benim bildiğim PS logosu gri olan orijinal PS4 diğeri daha çok çakmaya benziyor. Genişletmek için tıkla... Valla Kasanın kutusunda geldiği işin bence orjinal olan o.Zaten analohg hissiyatı touchpad farklılıkları seri numarası bandının şeffaflığı felan baya orj hissettiriyor
Ryse dedi: Benim bildiğim PS logosu gri olan orijinal PS4 diğeri daha çok çakmaya benziyor. Genişletmek için tıkla... Valla Kasanın kutusunda geldiği işin bence orjinal olan o.Zaten analohg hissiyatı touchpad farklılıkları seri numarası bandının şeffaflığı felan baya orj hissettiriyor