J jwwt Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #11 bonz dedi: Replika ürün almayın. Bende Xbox versiyonunu aldım 6 ayda bozuldu. F310 4 yıl dayandı hala çalışıyor Genişletmek için tıkla... En başında bilsem almazdımda birden FIFA başlayınca öylesine aldım ama almak pişmanlık gerçekten.
bonz dedi: Replika ürün almayın. Bende Xbox versiyonunu aldım 6 ayda bozuldu. F310 4 yıl dayandı hala çalışıyor Genişletmek için tıkla... En başında bilsem almazdımda birden FIFA başlayınca öylesine aldım ama almak pişmanlık gerçekten.
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2023 #12 F310 alacagim galiba zaten.
SensationWhite Kilopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 960 Çözümler 9 29 Eylül 2023 #13 intikk dedi: F310 alacagim galiba zaten. Genişletmek için tıkla... Xbox360 al bende f710 var analog kontrolleri ps gibi güzel değil. Bu da pişmanlık oluşturuyor, nerdeyse her oyun analogla oynanıyor.
intikk dedi: F310 alacagim galiba zaten. Genişletmek için tıkla... Xbox360 al bende f710 var analog kontrolleri ps gibi güzel değil. Bu da pişmanlık oluşturuyor, nerdeyse her oyun analogla oynanıyor.
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.707 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2023 #14 SensationWhite dedi: XBOX360 al bende F710 var analog kontrolleri PS gibi güzel değil. Bu da pişmanlık oluşturuyor, neredeyse her oyun analogla oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 analog tuşuyla yön tuşunun yeri değişik olsa anında alacağım zaten.
SensationWhite dedi: XBOX360 al bende F710 var analog kontrolleri PS gibi güzel değil. Bu da pişmanlık oluşturuyor, neredeyse her oyun analogla oynanıyor. Genişletmek için tıkla... Xbox 360 analog tuşuyla yön tuşunun yeri değişik olsa anında alacağım zaten.
SensationWhite Kilopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 960 Çözümler 9 29 Eylül 2023 #15 intikk dedi: Xbox 360 analog tuşuyla yön tuşunun yeri değişik olsa anında alacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl analog tuşu solda olduğu için daha iyi bence. Eskiden yön tuşlarıyla oynanıyordu , artık herşey analogla oynanıyor. Analogun solda ve diğer analogdan uzakta olması ergonomiyi artırıyor.
intikk dedi: Xbox 360 analog tuşuyla yön tuşunun yeri değişik olsa anında alacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam asıl analog tuşu solda olduğu için daha iyi bence. Eskiden yön tuşlarıyla oynanıyordu , artık herşey analogla oynanıyor. Analogun solda ve diğer analogdan uzakta olması ergonomiyi artırıyor.