DS4 her oyunda çalışır mı?

423607

Decapat
Arkadaşlar iyi Sosyaller. Gamepad almayı düşünüyorum. PS kolu bilgisayardaki oyunların bir kısmını desteklemiyor diye biliyorum. PS kolu alsam DS4 gibi yazılımlarla bütün oyunlarda kullanabilir miyim?

Arkadaşlar iyi sosyaller. Gamepad almayı düşünüyorum. PS kolu bilgisayardaki oyunların bir kısmını desteklemiyor diye biliyorum. PS kolu alsam DS4 gibi yazılımlarla bütün oyunlarda kullanabilir miyim?

Çok eski oyunlarda kullanamazsın. Örnek olarak bende CoD MW1 ve 2'de çalışmamıştı ilk nesil olan MW'ler.

Arkadaşlar iyi sosyaller. Gamepad almayı düşünüyorum. PS kolu bilgisayardaki oyunların bir kısmını desteklemiyor diye biliyorum. PS kolu alsam DS4 gibi yazılımlarla bütün oyunlarda kullanabilir miyim?
Xbox kolu neden almıyorsun? %100 Windows destekliyor, Xbox'un kendisi Windows tabanlı olduğundan ve Microsoft'a ait olduğundan. PS kolu alsan korsan ve bazı oyunlarda üçüncü parti uygulamalara ihtiyaç duyacaksın. Steam direkt destekliyor diyelim, PS tuş logoları Xbox logosu olarak gözüküyor çoğu zaman, bu sefer oyuna logo değiştiren mod kurman gerekecek.
Değmez.

Xbox kolu neden almıyorsun? %100 Windows destekliyor, Xbox'un kendisi Windows tabanlı olduğundan ve Microsoft'a ait olduğundan. PS kolu alsan korsan ve bazı oyunlarda üçüncü parti uygulamalara ihtiyaç duyacaksın. Steam direkt destekliyor diyelim, PS tuş logoları Xbox logosu olarak gözüküyor çoğu zaman, bu sefer oyuna logo değiştiren mod kurman gerekecek.
Değmez.

Xbox koluna ısınamadım bir türlü.

Dualshock 4 her oyunda native yani saf desteği olan bir kol değil. Özellikle eski oyunlarda DS4Windows, X360CE, Steam Input gibi 3. parti yazılımlarla kolu oyuna Xbox kolu gibi tanıtarak oynaman gerekir. Onun dışında 2013 ve sonrasındaki çoğu oyunda DS4 desteği var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı