yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 9 Mayıs 2022 #1 Selam. DualShock 4 Joystick'i bilgisayara bağlamak için 150 TL bütçe ile bir Bluetooth adaptör önerebilir misiniz?
Selam. DualShock 4 Joystick'i bilgisayara bağlamak için 150 TL bütçe ile bir Bluetooth adaptör önerebilir misiniz?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Mayıs 2022 #2 yigidyum dedi: Selam. DualShock 4 Joystick'i bilgisayara bağlamak için 150 TL bütçe ile bir Bluetooth adaptör önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlasanıza hocam illa Bluetooth olması gerekmiyor.
yigidyum dedi: Selam. DualShock 4 Joystick'i bilgisayara bağlamak için 150 TL bütçe ile bir Bluetooth adaptör önerebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağlasanıza hocam illa Bluetooth olması gerekmiyor.
yigidyum Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2017 Mesajlar 2.823 Makaleler 1 Çözümler 16 9 Mayıs 2022 #3 @El Quvava Ya kablo ile lag giriyor. 10 ms gecikme var. çözemedim de sorunu. Daha joystick'i de bu gün aldım hem de.
@El Quvava Ya kablo ile lag giriyor. 10 ms gecikme var. çözemedim de sorunu. Daha joystick'i de bu gün aldım hem de.
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.315 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Mayıs 2022 #4 yigidyum dedi: @El Quvava Ya kablo ile lag giriyor. 10 ms gecikme var. çözemedim de sorunu. Daha joystick'i de bu gün aldım hem de. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu değiştirin. Emin olun Bluetooth daha gecikmeli.
yigidyum dedi: @El Quvava Ya kablo ile lag giriyor. 10 ms gecikme var. çözemedim de sorunu. Daha joystick'i de bu gün aldım hem de. Genişletmek için tıkla... Hocam kabloyu değiştirin. Emin olun Bluetooth daha gecikmeli.