mertkaradag Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 208 Çözümler 2 14 Mart 2022 #1 Sorum başlıktaki gibi. RDR2 ve GTA5 için bunlar geçerli mi? Benim bildiğim Steam'de direkt geniş ekrana atıyor.
Sorum başlıktaki gibi. RDR2 ve GTA5 için bunlar geçerli mi? Benim bildiğim Steam'de direkt geniş ekrana atıyor.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 14 Mart 2022 #11 mertkaradag dedi: Sizin kullandığınız versiyonu hangisi? İndirme linki falan atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Aşağıda ki linkten indirebilirsiniz hocam. Releases · Ryochan7/DS4Windows Like those other ds4tools, but sexier. Contribute to Ryochan7/DS4Windows development by creating an account on GitHub. github.com Artı 0 Eksi
mertkaradag dedi: Sizin kullandığınız versiyonu hangisi? İndirme linki falan atabilir misiniz hocam? Genişletmek için tıkla... Aşağıda ki linkten indirebilirsiniz hocam. Releases · Ryochan7/DS4Windows Like those other ds4tools, but sexier. Contribute to Ryochan7/DS4Windows development by creating an account on GitHub. github.com
KS KS mertkaradag Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 208 Çözümler 2 14 Mart 2022 #12 494722 dedi: Aşağıda ki linkten indirebilirsiniz hocam. Releases · Ryochan7/DS4Windows Like those other ds4tools, but sexier. Contribute to Ryochan7/DS4Windows development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Ben şimdi bu program ile usb bağlamadan da kullanabiliyor muyum hocam? Artı 0 Eksi
494722 dedi: Aşağıda ki linkten indirebilirsiniz hocam. Releases · Ryochan7/DS4Windows Like those other ds4tools, but sexier. Contribute to Ryochan7/DS4Windows development by creating an account on GitHub. github.com Genişletmek için tıkla... Ben şimdi bu program ile usb bağlamadan da kullanabiliyor muyum hocam?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 14 Mart 2022 #13 mertkaradag dedi: Ben şimdi bu program ile usb bağlamadan da kullanabiliyor muyum hocam? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda bluetooth aygıtınız varsa kullanabilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi
mertkaradag dedi: Ben şimdi bu program ile usb bağlamadan da kullanabiliyor muyum hocam? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızda bluetooth aygıtınız varsa kullanabilirsiniz hocam.
KS KS mertkaradag Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 208 Çözümler 2 14 Mart 2022 #14 494722 dedi: Bilgisayarınızda bluetooth aygıtınız varsa kullanabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam herhalde bu DS4'ü Xbox kolu olarak algılıyor değil mi? Artı 0 Eksi
494722 dedi: Bilgisayarınızda bluetooth aygıtınız varsa kullanabilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam herhalde bu DS4'ü Xbox kolu olarak algılıyor değil mi?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 14 Mart 2022 #15 mertkaradag dedi: Hocam herhalde bu DS4'ü Xbox kolu olarak algılıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Siz seçiyorsunuz hocam DS4'te olabilir xboxcontroller'da olabilir. Artı 0 Eksi
mertkaradag dedi: Hocam herhalde bu DS4'ü Xbox kolu olarak algılıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Siz seçiyorsunuz hocam DS4'te olabilir xboxcontroller'da olabilir.
KS KS mertkaradag Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 208 Çözümler 2 14 Mart 2022 #16 494722 dedi: Siz seçiyorsunuz hocam DS4'te olabilir xboxcontroller'da olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu nereden ayarlıyoruz? Artı 0 Eksi
494722 dedi: Siz seçiyorsunuz hocam DS4'te olabilir xboxcontroller'da olabilir. Genişletmek için tıkla... Onu nereden ayarlıyoruz?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 14 Mart 2022 #17 mertkaradag dedi: Onu nereden ayarlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcalarsanız orada görürsünüz hocam şimdi tam hatırlamıyorum. Artı 0 Eksi
mertkaradag dedi: Onu nereden ayarlıyoruz? Genişletmek için tıkla... Ayarları kurcalarsanız orada görürsünüz hocam şimdi tam hatırlamıyorum.
KS KS mertkaradag Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 208 Çözümler 2 14 Mart 2022 #18 494722 dedi: Ayarları kurcalarsanız orada görürsünüz hocam şimdi tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurcaladım fakat bulamadım hocam. Eğer bulursanız beni bu konunun altına etiketleyip nasıl yapıldığını yazar mısınız? Artı 0 Eksi
494722 dedi: Ayarları kurcalarsanız orada görürsünüz hocam şimdi tam hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kurcaladım fakat bulamadım hocam. Eğer bulursanız beni bu konunun altına etiketleyip nasıl yapıldığını yazar mısınız?
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 14 Mart 2022 #19 mertkaradag dedi: Kurcaladım fakat bulamadım hocam. Eğer bulursanız beni bu konunun altına etiketleyip nasıl yapıldığını yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
mertkaradag dedi: Kurcaladım fakat bulamadım hocam. Eğer bulursanız beni bu konunun altına etiketleyip nasıl yapıldığını yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS mertkaradag Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 208 Çözümler 2 14 Mart 2022 #20 494722 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat GTA5'te hala X, A ve O, B. 494722 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi farklı bir oyunda denedim ve oldu. RDR2'de DS4 olarak çalışırken GTA5'te Xbox Controller. Bunun çözümü var mı? Son düzenleme: 15 Mart 2022 Artı 0 Eksi
494722 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat GTA5'te hala X, A ve O, B. 494722 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şimdi farklı bir oyunda denedim ve oldu. RDR2'de DS4 olarak çalışırken GTA5'te Xbox Controller. Bunun çözümü var mı?