DS4 kablosuz titreşim çalışmıyor

Hocam DS4 Windows uygulamasını açık bırakınca GTA 5'te çalışıyor, ve sitede titreşim testi yaptığım zaman çalışıyorr
Hocam merhaba, ds4windows programı açıkken FC 24'e girmeye çalışınca Anti-Cheat uyarısı yiyorum ve oyuna giremiyorum. Nasıl çözdünüz FC 24 için bu problemi?

Hocam merhaba, DS4Windows programı açıkken FC 24'e girmeye çalışınca anti-cheat uyarısı yiyorum ve oyuna giremiyorum. Nasıl çözdünüz FC 24 için bu problemi?

Hocam her şeyden once resetleyin. Sonrasında DS4Windows'u tamamen silin. Bilgisayari yeniden baslatin. Kabloyu kolunuza baglayip giris yapin. Ben oyle cozdum. Eger anakartinizda Bluetooth varsa Bluetooth'la oynayin. Ya da Bluetooth USB alın. Ama tavsiye etmiyorum. Ben aldım ve kolda sürekli bağlantı kopması yaşanıyor.

Normal şekilde zaten bağlayabiliyorum kollarımı fakat titreşim özelliği falan olmuyor bundan kaynaklı herhalde. Veya pc sürümünde titreşim yok mu zaten bilmiyorum bu konuyu.

Normal şekilde zaten bağlayabiliyorum kollarımı fakat titreşim özelliği falan olmuyor bundan kaynaklı herhalde. Veya pc sürümünde titreşim yok mu zaten bilmiyorum bu konuyu.
Hocam titreşim oyundan oyuna değişiyor. Dediğim gibi siz öyle yapın. Sonra fc24te sert faul oldu mu titriyor. Tlouda da çok iyi performans almıştım. Titreşim vs. mükemmeldi. Ama fc24te sert şut çekildiğinde bence titremeli.

Sizin kol da orijinal mi?

Hayır

Ama orijinal kullanan kuzenım hiç fark olmadığını söylüyor
Benim de bir arkadaşımdan aldığım yorum bu şekildeydi Merak ettiğim şey şu, ds4windows programını açmadan fc 24'te titreşim aktif oldu mu sizde? Ve oyundayken oyun kolu ayarlarında titreşimle alakalı bir ayar gördünüz mü?

Oldu. Ve evet bir ayar vardı ama unuttum. İnanın ds4windows gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…