Daryl_Dixon Centipat Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 DS4 Windows uygulamasını kullanıyorum kolu bağlamak için, eskiden bağlayınca bir sıkıntı çıkmıyordu. Şimdi kolu bağladığımda mavi ekran veriyor DS4 uygulamasını kullanmadan bağladığımda bir sorun olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2025
DS4 Windows uygulamasını kullanıyorum kolu bağlamak için, eskiden bağlayınca bir sıkıntı çıkmıyordu. Şimdi kolu bağladığımda mavi ekran veriyor DS4 uygulamasını kullanmadan bağladığımda bir sorun olmuyor.
MehmetWezon Decipat Katılım 7 Ocak 2025 Mesajlar 1.429 Makaleler 1 Çözümler 33 Yer İstanbul/Ataşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 Sürücüleri Güncelleyebilirsin, Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi’ne gir. "Bluetooth" ve "HID Uyumluluğu" sürücülerini güncelle. arklı USB Portu/Bluetooth Kullan: Farklı bir USB portuna tak veya Bluetooth yerine kabloyla bağla. Başka Kablo veya Kol Deneyerek Test Et: Hâlâ devam ederse, "Minidump" dosyalarını inceleyip hata kodunu öğrenebilirsin. Farklı çözüm yolları sundum deneyerek gidebilirsin. Artı 0 Eksi
Sürücüleri Güncelleyebilirsin, Denetim Masası > Aygıt Yöneticisi’ne gir. "Bluetooth" ve "HID Uyumluluğu" sürücülerini güncelle. arklı USB Portu/Bluetooth Kullan: Farklı bir USB portuna tak veya Bluetooth yerine kabloyla bağla. Başka Kablo veya Kol Deneyerek Test Et: Hâlâ devam ederse, "Minidump" dosyalarını inceleyip hata kodunu öğrenebilirsin. Farklı çözüm yolları sundum deneyerek gidebilirsin.