S sametposcu Femtopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #1 Kabloyla bilgisayara takınca kol algılamıyor. Kabloları değiştim kabloda sıkıntı yok kendi bağlanmıyor, sadece turuncu yanıyor o da şarj oluyor demek zaten. Nasıl çözeceğim bunu?
Kabloyla bilgisayara takınca kol algılamıyor. Kabloları değiştim kabloda sıkıntı yok kendi bağlanmıyor, sadece turuncu yanıyor o da şarj oluyor demek zaten. Nasıl çözeceğim bunu?
Juhrien Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 468 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Nisan 2025 #2 DS4Windows indirdin mi?
S sametposcu Femtopat Katılım 7 Nisan 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Juhrien dedi: DS4Windows indirdin mi? Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim kabloyla algılamıyor bilgisayar sadece şarj veriyor
Juhrien dedi: DS4Windows indirdin mi? Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim kabloyla algılamıyor bilgisayar sadece şarj veriyor
Juhrien Picopat Katılım 29 Mart 2025 Mesajlar 468 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Nisan 2025 #4 sametposcu dedi: Her şeyi denedim kabloyla algılamıyor bilgisayar sadece şarj veriyor. Genişletmek için tıkla... Kablosuz modu yok mu?
sametposcu dedi: Her şeyi denedim kabloyla algılamıyor bilgisayar sadece şarj veriyor. Genişletmek için tıkla... Kablosuz modu yok mu?