DeathMark Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #1 Daha önceden kolumu laptopuma bagladım ve bir daha PS4 de baglamaya calışınca başarısız oldum, PS tuşuna basınca kolun işigi yanıp sönüyor sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2024
Daha önceden kolumu laptopuma bagladım ve bir daha PS4 de baglamaya calışınca başarısız oldum, PS tuşuna basınca kolun işigi yanıp sönüyor sadece.
utku_1311 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 903 Çözümler 2 7 Ocak 2024 #2 DS 4E kablo takıp PS e takın tanımlayın bir daha"
DeathMark Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2024 #3 Kanka tanımlamıo ki USB ile takınca PS tuşuna basıom sadece ışık yanıp sonuyor.
TatangaKaan Zeptopat Katılım 9 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #4 @DeathMark kanka bağlayabildin mi? Bağlayabildiysen nasıl yaptığını açıklar mısın?
DeathMark Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #5 TatangaKaan dedi: @DeathMark kanka bağlayabildin mi? Bağlayabildiysen nasıl yaptığını açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Kanka halletim onu da senin sorun tam olarak nedir ben kabloyu yeniledim.
TatangaKaan dedi: @DeathMark kanka bağlayabildin mi? Bağlayabildiysen nasıl yaptığını açıklar mısın? Genişletmek için tıkla... Kanka halletim onu da senin sorun tam olarak nedir ben kabloyu yeniledim.