TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 1 Eylül 2023 #1 DualShock4 kolunu laptopta şarja bağladım. USB kısmından, Micro USB telefon şarj kablosu ile. Bir sıkıntı çıkarır mı? Konsola taktığımda turuncu ışık yanmıyor çünkü.
DualShock4 kolunu laptopta şarja bağladım. USB kısmından, Micro USB telefon şarj kablosu ile. Bir sıkıntı çıkarır mı? Konsola taktığımda turuncu ışık yanmıyor çünkü.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 1 Eylül 2023 #2 Konsola taktığın zaman turuncu ışık yanmıyorsa şarjı dolmuş anlamına geliyor fakat1 saniye bile olsa turuncu ışık yanıp söner. Sizde yanıyor mu?
Konsola taktığın zaman turuncu ışık yanmıyorsa şarjı dolmuş anlamına geliyor fakat1 saniye bile olsa turuncu ışık yanıp söner. Sizde yanıyor mu?
TURKISHPOWA Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 464 Çözümler 2 1 Eylül 2023 #3 Mirza Kaplan dedi: Konsola taktığın zaman turuncu ışık yanmıyorsa şarjı dolmuş anlamına geliyor fakat1 saniye bile olsa turuncu ışık yanıp söner. Sizde yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Turuncu ışık dün yanıp sönüyordu 1 kere. Bir daha yanmıyordu, 2 3 saat şarjda bırakmıştım ama oynamaya başlayınca şarj az uyarısı veriyordu. TURKISHPOWA dedi: Turuncu ışık dün yanıp sönüyordu 1 kere. Bir daha yanmıyordu, 2 3 saat şarjda bırakmıştım ama oynamaya başlayınca şarj az uyarısı veriyordu. Genişletmek için tıkla... Şu an laptopa taktım sürekli yanıp sönüyor ışık bir problem yok.
Mirza Kaplan dedi: Konsola taktığın zaman turuncu ışık yanmıyorsa şarjı dolmuş anlamına geliyor fakat1 saniye bile olsa turuncu ışık yanıp söner. Sizde yanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Turuncu ışık dün yanıp sönüyordu 1 kere. Bir daha yanmıyordu, 2 3 saat şarjda bırakmıştım ama oynamaya başlayınca şarj az uyarısı veriyordu. TURKISHPOWA dedi: Turuncu ışık dün yanıp sönüyordu 1 kere. Bir daha yanmıyordu, 2 3 saat şarjda bırakmıştım ama oynamaya başlayınca şarj az uyarısı veriyordu. Genişletmek için tıkla... Şu an laptopa taktım sürekli yanıp sönüyor ışık bir problem yok.