DS4 PC oyunlarda çalışmıyor

Poly

Hectopat
Resimde görüldüğü gibi DS4Windows uygulamasından bilgisayara bağlıyorum masaüstünde çalışıyor fakat oyunlarda çalışmıyor. Nasıl çözerim? Veya alternatif kullandığınız uygulama var mı?

Steam üzerinden oynuyorsanız geniş ekran moduna girin. Oradan kontrolcü ayarlarına gelin ve PlayStation ayarını açın.

Denedim çalışıyor o şekilde ama steam üzerinde oyuna girince yine çalışmıyor ayrıca epicten batman oyunları için kullanıcam yok mu yöntemi?
Steam ayarı açıkken DS4Windows'u kapatın. O şekilde çalışması lazım. Epic için bir şey diyemiyorum. Ben Game Pass oyunlarında bile kullanıyordum DS4'ü uygulamayla. Hata almanız garip.

Steam ayarı açıkken DS4Windows'u kapatın. O şekilde çalışması lazım. Epic için bir şey diyemiyorum. Ben Game Pass oyunlarında bile kullanıyordum DS4'ü uygulamayla. Hata almanız garip.
Game Pass'te Hollow Knight denedim yine olmadı garip. Dediğiniz yöntemi denicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…