DS4 PC'ye bağlanmıyor

AhmetYasin1257

Centipat
Daha fazla  
Daha dün aldığım orijinal DS4'ü PC'ye Bluetooth ile bağlayamıyorum. Dün test amaçlı 2-3 kere bağladım ve sorunsuz şekilde bağlandı. Şu anda PS + share tuşlarına basıp Bluetooth moduna aldığımda Lightbar'ı yanıp sönüyor, PC'de bağlandı yazıyor ama yanıp sönmeye devam ediyor, DS4 Windows uygulamasında da bağlı gözüküyor ama herhangi bir tepki vermiyor, sonra yaklaşık 30 saniye sonra aygıt bağlantısı kesildi uyarısı veriyor. Geceden kendi orijinal şarjına taktım, şarjı da full, herhangi bir sorunu da yok, sıfır zaten. L2'nin yanındaki deliğe iğne sokup sıfırladım, kabloyla tanıtıp kablosuz bağlanmayı denedim, tekrar şarja atıp şarjı dolduktan emin olunca çıkarıp denedim, BT adaptörünü sök tak yaptım yine olmadı. TP-Link UB500 BT 5.0 adaptörünü kullanıyorum, o da yeni, geçen hafta aldım, gayet iyi çalışan ürünler ama 1 günde bir şey oldu ve bağlayamıyorum artık.

Hocam, ayarlardan unuttum yapın. Cihazı, PS4 kolunun altında reset tuşu var, iğne ile 5 saniye basılı tutun, sonra tekrar deneyin. Bende aynı çipe sahip ASUS var, senin gibi sorun yaşadım ama böyle çözdüm. Windows 11 Pro.

İki tane var biri bu biri de TP-Link UB500 BT 5.0, şu an TP-Link takılı, Logitech ile olmuyordu TP-Link ile deneyim dedim ama bu da olmadı.

Denedim hocam, olmuyor.

Bilgisayarda Bluetooth değil de DS4 ile alakalı bir sürücü (uygulama ile inen sünücü gibi) var mı? Varsa onu ve DS4 ile alakalı uygulamayı silip tekrar yüklemeyi dene. Yazdığına göre bağlantı var ama DS4 bağlantı sonrası kontrol sağlamıyor.

Sorun bu, bağlandı yazmasına rağmen Bluetooth arama modunda kalıyor, lightbar yanıp sönüyor. DS4 Windows uygulamasını ilk indirdiğim zaman geri yükleme noktası oluşturmuştum, şimdilik geçici bir çözüm olarak her PC'yi açtığımda o geri yükleme noktasına dönüyorum, o zaman sorunsuz bağlanıyor ama PC'yi kapatınca yine aynı sorun oluyor. Uygulamayı ve driverları silip yüklediğimde de olmuyor, ille de o geri yükleme noktasına dönmem gerekiyor. Uygulamayı tamamen sildiğimden de eminim, everything adlı uygulama ile arattığımda da herhangi bir dosyası çıkmıyor PC üzerinde. Sanırım bu sorun sadece bende oldu, başka hiçbir yerde bu sorunla karşılaşmadım. Bir çözüm bulamazsam format atacağım.

Dosya Ekleri

• 1740147778997.png
    331,2 KB · Görüntüleme: 18
Bluetooth ile eşleştirdiğin ve aynı anda aktif olan bir cihaz yoksa başka çözüm gelmedi aklıma. Windows 11 kaynaklı bir sorun da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…