DS4 PS3'e nasıl bağlanır?

LordWorking

Decapat
Daha fazla  
PS 4 kolumu PS3'e bağlamaya çalışıyorum görüyor ve bağlan tuşuna basıyorum ve bekleyin diyor, sonra fotoğraftaki hatayı veriyor. Çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• 17373930173512345699175928429340.jpg
    17373930173512345699175928429340.jpg
    117,3 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru bilgi verinde disslike atmayın herseye Hocam :) bilmeyebiliriz.
Beğenmedim tuşunu abartmaya gerek yok yanlış Bilgi olduğu ortaya çıksın insanlar doğrusunu anlasın diye koyulmuş.
Olan birşeyi atmamak ayıp olur, Aynı senin araştırmadan yazman gibi. 🙃
Kol üzerindeki PS butonuna basınca Bluetooth ile falan uğraşmadan direkt bağlanması gerekiyor, o şekilde denediniz mi?
DS4'ün ps3 ile tam uyumluluğu yok. PS tuşu, titreşim işlevi ve sixaxis çalışmıyor.
PS 4 kolumu PS3'e bağlamaya çalışıyorum görüyor ve bağlan tuşuna basıyorum ve bekleyin diyor, sonra fotoğraftaki hatayı veriyor. Çözümü nedir?
Senden pin kodu istemesi lazım oraya "0000" yada "1234" gir.

Beğenmedim tuşunu abartmaya gerek yok yanlış Bilgi olduğu ortaya çıksın insanlar doğrusunu anlasın diye koyulmuş.
Olan bir şeyi atmamak ayıp olur, Aynı senin araştırmadan yazman gibi. 🙃

Bakmadığimi nereden biliyorsun? Çoğu kişi bazi forum sitelerinde kimisi desteklemiyor kimisi senin dedigin gibi tam desteklemiyor diye yazmış ama bak sende uyumlu değil yazmışsın. Demek ki uyumluluğu yokmuş öyle değil mi? Karşınızda ki insanı da bu kadar azarlamaniza gerek yok. İyi Sosyaller.

İşine gelmeyince haha at zaten :)

2 tane var 2 Side orjinal biri baglniyor duyeri hata veriyor kolu resetledimnherseyi yaptım olmadi kablo uzun olsa neysede kablom kisa

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı