LordWorking
Decapat
Daha fazla
PS 4 kolumu PS3'e bağlamaya çalışıyorum görüyor ve bağlan tuşuna basıyorum ve bekleyin diyor, sonra fotoğraftaki hatayı veriyor. Çözümü nedir?
Kabloyla oluyor bende bir tane daha var o bluetooth ile bağlanıyor ama bu hata veriyorBluetooth olmuyyor kablolu oluyor diye biliyorum ben bir kablolu deneyin bence.
Hayır oluyorPS4 DualShock PS3 sistemini desteklemiyor diye biliyorum.
Beğenmedim tuşunu abartmaya gerek yok yanlış Bilgi olduğu ortaya çıksın insanlar doğrusunu anlasın diye koyulmuş.Doğru bilgi verinde disslike atmayın herseye Hocambilmeyebiliriz.
DS4'ün ps3 ile tam uyumluluğu yok. PS tuşu, titreşim işlevi ve sixaxis çalışmıyor.Kol üzerindeki PS butonuna basınca Bluetooth ile falan uğraşmadan direkt bağlanması gerekiyor, o şekilde denediniz mi?
Senden pin kodu istemesi lazım oraya "0000" yada "1234" gir.PS 4 kolumu PS3'e bağlamaya çalışıyorum görüyor ve bağlan tuşuna basıyorum ve bekleyin diyor, sonra fotoğraftaki hatayı veriyor. Çözümü nedir?
Sadece Wireless Controller yazıyor bağlan basıyorum bekleyin diyir sonra hata oluştu diyor.
Beğenmedim tuşunu abartmaya gerek yok yanlış Bilgi olduğu ortaya çıksın insanlar doğrusunu anlasın diye koyulmuş.
Olan bir şeyi atmamak ayıp olur, Aynı senin araştırmadan yazman gibi.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.