hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 20 Ocak 2025 #11 Yerayay dedi: DS4'ün ps3 ile tam uyumluluğu yok. PS tuşu, titreşim işlevi ve sixaxis çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Elimde DS4 ve PS3 var, bahsettiğim şekilde bağlayıp kullanıyorum.
Yerayay dedi: DS4'ün ps3 ile tam uyumluluğu yok. PS tuşu, titreşim işlevi ve sixaxis çalışmıyor. Genişletmek için tıkla... Elimde DS4 ve PS3 var, bahsettiğim şekilde bağlayıp kullanıyorum.
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.251 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #12 hadwiger dedi: Elimde DS4 ve PS3 var, bahsettiğim şekilde bağlayıp kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... DualSense'in ve DS4'ün dediğim şekilde tüm özellikleri çalışmıyor bende kullanıyorum. LordWorking dedi: 2 tane var 2 side orijinal biri bağlanıyor digeri hata veriyor kolu resetledim her şeyi yaptım olmadi kablo uzun olsa neysede kablom kisa. Genişletmek için tıkla... Orijinal kol bağlanır, digerinin de orijinal olduğuna emin misin? Son düzenleme: 20 Ocak 2025
hadwiger dedi: Elimde DS4 ve PS3 var, bahsettiğim şekilde bağlayıp kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... DualSense'in ve DS4'ün dediğim şekilde tüm özellikleri çalışmıyor bende kullanıyorum. LordWorking dedi: 2 tane var 2 side orijinal biri bağlanıyor digeri hata veriyor kolu resetledim her şeyi yaptım olmadi kablo uzun olsa neysede kablom kisa. Genişletmek için tıkla... Orijinal kol bağlanır, digerinin de orijinal olduğuna emin misin?
L LordWorking Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #13 Yerayay dedi: DualSense'in ve DS4'ün dediğim şekilde tüm özellikleri çalışmıyor bende kullanıyorum. Orijinal kol bağlanır, digerinin de orijinal olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Aynı yerden aldım zamaininda evet
Yerayay dedi: DualSense'in ve DS4'ün dediğim şekilde tüm özellikleri çalışmıyor bende kullanıyorum. Orijinal kol bağlanır, digerinin de orijinal olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Aynı yerden aldım zamaininda evet
Yerayay Kilopat Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.251 Makaleler 11 Çözümler 231 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #14 LordWorking dedi: Aynı yerden aldım zamanında evet. Genişletmek için tıkla... Çok garip her şeyide yapmışsın denenecek başka bir şey kalmamış gibi, uzun bir kablo dışında.
LordWorking dedi: Aynı yerden aldım zamanında evet. Genişletmek için tıkla... Çok garip her şeyide yapmışsın denenecek başka bir şey kalmamış gibi, uzun bir kablo dışında.
L LordWorking Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 250 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #15 Sağ olun yardımlarınız için teşekkürler