DS4 replika önerisi

NuriBerk

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Nisan ayinda bende replika aldim. 430 lira bir şeydi hala sorunsuz kullanmaktayim. Hepsi ayni bildiğim kadarıyla. En uygununu alip geçebilirsin. Tabii ki replika ürünün omru ne kadar olur bilemiyorum.

Hocam ben zamannda doubleshock4 almıstım bir sıkıntısı yok şu an. 400 TL'ye almıstım.

Anladım hocam ben ucuza alacağım derken en dandiğini almak istemiyorum o yüzden.

Nisan ayinda bende replika aldim. 430 lira bir şeydi hala sorunsuz kullanmaktayim. Hepsi ayni bildiğim kadarıyla. En uygununu alip geçebilirsin. Tabii ki replika ürünün omru ne kadar olur bilemiyorum.

Benim ilk kolum olacak o yüzden uzun süre gitmesinin pek bir önemi yok benim için zaten PC oyuncusuyum sadece hevesimi alayım yeter.

Hocam ben bunu Torima Doubleshock 4 Kablosuz TitreÅimli Oyun Kolu PS4 Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol almıştım dandik değil satmadan önce oynuyordum FIFA'da sıkıntı olmadı sadece benden kaynaklı R2 de sıkıntı cıktı satıcı yenisini göndermişti köşede duruyor. Eğer isterseniz daha kaliteli cakma alabilirsiniz.

Torima marka kulaklığım var ve bayağı severek kullanıyorum o yüzden markaya karsı bir sevgim var fakat ürünü satan yer bulamadım tükenmiş galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı