6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #1 Önce parlak turuncu yanıp sönüyor sonra hafif turuncu sabit kalıyor, kol PC'ye bağlı. Dolunca yeşil mi oluyor bu?
Önce parlak turuncu yanıp sönüyor sonra hafif turuncu sabit kalıyor, kol PC'ye bağlı. Dolunca yeşil mi oluyor bu?
Çözüm Mustafa.Kaan 20 Mayıs 2025 Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve Diğer Cihazlar kısmında DS4'ün yanındaki pil sekmesinde yazar. Ayrıyeten DS4Windows uygulamasında da görünür.
Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve Diğer Cihazlar kısmında DS4'ün yanındaki pil sekmesinde yazar. Ayrıyeten DS4Windows uygulamasında da görünür.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.893 Makaleler 2 Çözümler 1.723 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #2 Şu an şarj olmakta, tam şarj olunca ışığı kesiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
KS KS 6ODRA Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2014 Mesajlar 1.034 Makaleler 3 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Şu an şarj olmakta, tam şarj olunca ışığı kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bunun şarj yüzdesini nasıl görürüm? Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Şu an şarj olmakta, tam şarj olunca ışığı kesiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bunun şarj yüzdesini nasıl görürüm?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.893 Makaleler 2 Çözümler 1.723 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #4 Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve Diğer Cihazlar kısmında DS4'ün yanındaki pil sekmesinde yazar. Ayrıyeten DS4Windows uygulamasında da görünür. Artı 1 Eksi Çözüm
Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ve Diğer Cihazlar kısmında DS4'ün yanındaki pil sekmesinde yazar. Ayrıyeten DS4Windows uygulamasında da görünür.