mahmut12 Decapat Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 11 25 Temmuz 2020 #1 DualShock4 V2 sahibiyim. Bazen bağlantısı gidip geliyor, sapıtıyor. PS ile aramda sadece 2-3 metre var. Normal mi bu? Yoksa değişim talep edeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Temmuz 2020
DualShock4 V2 sahibiyim. Bazen bağlantısı gidip geliyor, sapıtıyor. PS ile aramda sadece 2-3 metre var. Normal mi bu? Yoksa değişim talep edeceğim.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #2 Bence normal değil benim de var ama böyle sorunlar yaşamıyorum, pili düşük mü?
Nyks58 Kilopat Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 513 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2020 #3 mahmut12 dedi: DualShock4 V2 sahibiyim. Bazen bağlantısı gidip geliyor, sapıtıyor. PS ile aramda sadece 2-3 metre var. Normal mi bu? Yoksa değişim talep edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bence normal degil Garantisi duruyorsa goturmenizi tavsiye ederim Garanti konusunda Sony gercekten iyi firmalardan Sorununuzu cozeceklerini ve goturdugunuze pisman etmeyeceklerini dusunuyorum
mahmut12 dedi: DualShock4 V2 sahibiyim. Bazen bağlantısı gidip geliyor, sapıtıyor. PS ile aramda sadece 2-3 metre var. Normal mi bu? Yoksa değişim talep edeceğim. Genişletmek için tıkla... Hocam bence normal degil Garantisi duruyorsa goturmenizi tavsiye ederim Garanti konusunda Sony gercekten iyi firmalardan Sorununuzu cozeceklerini ve goturdugunuze pisman etmeyeceklerini dusunuyorum
mahmut12 Decapat Katılım 22 Nisan 2019 Mesajlar 11 25 Temmuz 2020 #4 Serendipity dedi: Bence normal değil benim de var ama böyle sorunlar yaşamıyorum, pili düşük mü? Genişletmek için tıkla... Hayır değil kisaca durumunu şöyle anlatayım televizyon kumandanının bağlantısından daha kötü.
Serendipity dedi: Bence normal değil benim de var ama böyle sorunlar yaşamıyorum, pili düşük mü? Genişletmek için tıkla... Hayır değil kisaca durumunu şöyle anlatayım televizyon kumandanının bağlantısından daha kötü.
Serendipity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 2.707 Makaleler 3 Çözümler 5 25 Temmuz 2020 #5 O zaman değiştirmenizi öneririm.