DS4 vs Xbox gamepad

extager

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H Anakart
Ryzen 7 5800X İşlemci
Kingston Fury Beast RGB 2x8GB 3600MHz Ram
Sapphire 7600XT Pulse
MSI MPG A650BN Psu
MSI Mag Forge 100M Kasa
Meslek
Kolonya İmal
Pes ve FIFA'da yaklaşık 2011'den bu yana ekteki Gamepad'in tuş düzenine ait kollar ile oynuyorum ve kontrol için yön tuşlarını kullanıyorum. PS4'ümün DualShock'unu PC'de kullanıyordum fakat artık emekli oldu. Sol analog ve R2 takılamalar yapıyor ve bu da futbol oyunlarında hayati önem taşıyor. Xbox kollarında ki tarza alışamam diye korkuyorum ve oyuncu kontrollerini de analog ile yapamam, alışamam diye düşünüyorum. Bu yüzden sizce Xbox tarzına mı alışmalı? Yoksa çakma bir DualShock (orijinal F710'da olabilir.) Alıp yola bu şekilde mi devam etmeli? Çok arada kaldım düşünce ve önerilerinize talibim.

1733245840884.png

Pes ve FIFA'da yaklaşık 2011'den bu yana ekteki Gamepad'in tuş düzenine ait kollar ile oynuyorum ve kontrol için yön tuşlarını kullanıyorum. PS4'ümün DualShock'unu PC'de kullanıyordum fakat artık emekli oldu. Sol analog ve R2 takılamalar yapıyor ve bu da futbol oyunlarında hayati önem taşıyor. Xbox kollarında ki tarza alışamam diye korkuyorum ve oyuncu kontrollerini de analog ile yapamam, alışamam diye düşünüyorum. Bu yüzden sizce Xbox tarzına mı alışmalı? Yoksa çakma bir DualShock (orijinal F710'da olabilir.) Alıp yola bu şekilde mi devam etmeli? Çok arada kaldım düşünce ve önerilerinize talibim.

Eki Görüntüle 2366166

Xbox tarzı derken analogun sol üste olmasından mı bahsediyorsunuz?

Başta zor gelse de bir müddet sonra Xbox kontrolcüsüne alışmamak için bir sebep olmuyor. Xbox'a alışmaya çalışmak daha mantıklı diye düşünüyorum.

Sadece futbol oynuyorsanız iki Gamepad'de işinizi görür. Daha uygun fiyata arkadaşlar önerir. Xbox gamepad'ine alışmak hiç zor değil en fazla 1-2 dakika kullansanız alışıyorsunuz.

Sadece futbol oynuyorsanız iki Gamepad'de işinizi görür. Daha uygun fiyata arkadaşlar önerir. Xbox gamepad'ine alışmak hiç zor değil en fazla 1-2 dakika kullansanız alışıyorsunuz.
yine tuşlar ile kontrol ederim yüksek ihtimal. yine de kolay gelir mi? gamepad'a alışsam bile analoga alışabileceğimi sanmıyorum çünkü.

Xbox tarzı derken analogun sol üste olmasından mı bahsediyorsunuz?
evet hocam sol analogun üstte, yön tuşlarının altta olduğu.

PC'de kullanıyorsanız size bir problem yaşatmaz

Yine tuşlar ile kontrol ederim yüksek ihtimal. Yine de kolay gelir mi? Gamepad'a alışsam bile analoga alışabileceğimi sanmıyorum çünkü.

Evet hocam sol analogun üstte, yön tuşlarının altta olduğu.

Hocam bir kullansanız anlarsınız aslında öyle olunca daha rahat oluyor. Ha eğer benim için rahat değil derseniz sol analogun altda olan modelleride mevcut bildiğim kadarıyla. Ayrıca Xbox kolu PC de size sorun çıkarmaz çok iyi çalışır

Yine tuşlar ile kontrol ederim yüksek ihtimal. Yine de kolay gelir mi? Gamepad'a alışsam bile analoga alışabileceğimi sanmıyorum çünkü.

Analog'a alışmaktan bahsediyorum zaten. Tuşları 1-2 kere karıştırırsın ama alışırsın. Ben yıllar boyunca DualShock ve sahtelerini kullanmama rağmen Xbox One koluna çok kolay şekilde alıştım ve hala aktif kullanıyorum.

Eki Görüntüle 2366166
DS4 ve Dualsense'ten Xbox dizilimli Gamesir'e geçtim ve şahsen Xbox dizilimi daha rahat ve konforlu. Parmak ağrısı yapmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı