Kaiser Sama Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #1 DS4 Windows kullanıyorum ne yaparsam bir fazlasını algılıyor. Sağa basıyorum 2 kez kayıyor yana bunun nedeni nedir?
DS4 Windows kullanıyorum ne yaparsam bir fazlasını algılıyor. Sağa basıyorum 2 kez kayıyor yana bunun nedeni nedir?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 24 Şubat 2023 #2 Settings kısmından Controller/Driver Setup kısmına girin ve HidHide'yi kurun. Ondan sonra yine Settings kısmından "Hide DS4 Controller" işaretleyin. Artı 0 Eksi
Settings kısmından Controller/Driver Setup kısmına girin ve HidHide'yi kurun. Ondan sonra yine Settings kısmından "Hide DS4 Controller" işaretleyin.
KS KS Kaiser Sama Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 159 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2023 #3 Shahdee dedi: Settings kısmından Controller/Driver Setup kısmına girin ve HidHide'yi kurun. Ondan sonra yine Settings kısmından "Hide DS4 Controller" işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Settings kısmından Controller/Driver Setup kısmına girin ve HidHide'yi kurun. Ondan sonra yine Settings kısmından "Hide DS4 Controller" işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef düzelmedi
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 24 Şubat 2023 #4 Kaiser Sama dedi: Maalesef düzelmedi Genişletmek için tıkla... Bu yöntemle düzelmeme ihtimali 0. Artı 0 Eksi
cengiz009 Hectopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #5 Kaiser Sama dedi: DS4 Windows kullanıyorum ne yaparsam bir fazlasını algılıyor. Sağa basıyorum 2 kez kayıyor yana bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... DS4 programını kullanıyorsanız ve arkada Steam açıksa Steam'ı kapatın eğer Steam üzerinden oyun oynuyorsanız ya DS4 programını kapatın ya da Steam üzerinden oynadığınız oyuna sağ tıklayıp kontrolcüyü devre dışı bırakın. Artı 0 Eksi
Kaiser Sama dedi: DS4 Windows kullanıyorum ne yaparsam bir fazlasını algılıyor. Sağa basıyorum 2 kez kayıyor yana bunun nedeni nedir? Genişletmek için tıkla... DS4 programını kullanıyorsanız ve arkada Steam açıksa Steam'ı kapatın eğer Steam üzerinden oyun oynuyorsanız ya DS4 programını kapatın ya da Steam üzerinden oynadığınız oyuna sağ tıklayıp kontrolcüyü devre dışı bırakın.