Rivialı_Geralt08 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2024 #1 Yeni bir kol aldım orijinal değil. Kablosuyla oynayabiliyorum fakat oyunun sesi gelmiyor. Kablosuz oynamam içinde DS4'ü indirmem gerekiyormuş. Ben indirdim ama nasıl kurulacağını anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Yeni bir kol aldım orijinal değil. Kablosuyla oynayabiliyorum fakat oyunun sesi gelmiyor. Kablosuz oynamam içinde DS4'ü indirmem gerekiyormuş. Ben indirdim ama nasıl kurulacağını anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.851 Çözümler 8 6 Mart 2024 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işini görür. İşe yaradı mı? Son düzenleme: 6 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işini görür. İşe yaradı mı?
KS KS Rivialı_Geralt08 Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2024 #3 Paul Walkers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işini görür. İşe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Daha deneyemedim. Denediğimde dönüş yaparım Paul Walkers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işini görür. İşe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi. İşe yaradı. Yardımın için teşekkürler Son düzenleme: 6 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Paul Walkers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işini görür. İşe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Daha deneyemedim. Denediğimde dönüş yaparım Paul Walkers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işini görür. İşe yaradı mı? Genişletmek için tıkla... Denedim şimdi. İşe yaradı. Yardımın için teşekkürler
Paul Walkers Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 2.851 Çözümler 8 6 Mart 2024 #4 Ne demek her zaman. Artı 0 Eksi