LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.400 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 17 Nisan 2024 #1 2 tane DS4 sitesi var hangisi orijinal site?
Cideymen Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3O5O Laptop GPU 6 GB İNTEL CORE İ5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 15 Eylül 2024 #2 Yukarıdaki yeni çıkat aşağıdaki DS4Windows. Dev sitesi orijinal sanırım ben oradan kullanıyorum umarım yardımcı olmuştur. Risk almamak için Releases · Ryochan7/DS4Windows Risk almamak için Releases · Ryochan7/DS4Windows
Yukarıdaki yeni çıkat aşağıdaki DS4Windows. Dev sitesi orijinal sanırım ben oradan kullanıyorum umarım yardımcı olmuştur. Risk almamak için Releases · Ryochan7/DS4Windows Risk almamak için Releases · Ryochan7/DS4Windows
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.400 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 15 Eylül 2024 #3 Cideymen dedi: Yukarıdaki yeni çıkat aşağıdaki DS4Windows. Dev sitesi orijinal sanırım ben oradan kullanıyorum umarım yardımcı olmuştur. Risk almamak için Releases · Ryochan7/DS4Windows Risk almamak için Releases · Ryochan7/DS4Windows Genişletmek için tıkla... Geç oldu ama teşekkürler abimden aldım oda GitHub'tan indirmiş.
Cideymen dedi: Yukarıdaki yeni çıkat aşağıdaki DS4Windows. Dev sitesi orijinal sanırım ben oradan kullanıyorum umarım yardımcı olmuştur. Risk almamak için Releases · Ryochan7/DS4Windows Risk almamak için Releases · Ryochan7/DS4Windows Genişletmek için tıkla... Geç oldu ama teşekkürler abimden aldım oda GitHub'tan indirmiş.
Cideymen Centipat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3O5O Laptop GPU 6 GB İNTEL CORE İ5 Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 15 Eylül 2024 #4 LiXR dedi: Geç oldu ama teşekkürler abimden aldım oda GitHub'tan indirmiş. Genişletmek için tıkla... Rica ederim
LiXR dedi: Geç oldu ama teşekkürler abimden aldım oda GitHub'tan indirmiş. Genişletmek için tıkla... Rica ederim