DS4 Windows oyunlarda titreşim çalışmıyor

Cristiano.Amett

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5-11400h 2.7GHz>4.5GHz
RTX 3050Tİ
16Gb Ram
500GB SSD
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi gamepadim de titreşim özelliği var. DS4 Windows uygulamasından da test ettim sorunsuz çalışıyor. Ama oyuna girince hiçbir yerde titreşimler çalışmıyor. Forumda ve başka yerlerde bunu çok araştırdım ama bit türlü çözümümü bulamadım.

DS4 Dualshock’u Xbox kontrolcüsü olarak gösteriyor. Yani xbox 360 için titreşim destekleyen oyunlarda çalışıyor sanırım. Ben GTA V oynarken çalışıyordu.

DS4 DualShock'u Xbox kontrolcüsü olarak gösteriyor. Yani Xbox 360 için titreşim destekleyen oyunlarda çalışıyor sanırım. Ben GTA V oynarken çalışıyordu.

Oynadığım oyunlar titreşim destekliyor oyun ayarlarından açıyorum ama hiçbir türlü titremiyor.

Oynadığım oyunlar titreşim destekliyor oyun ayarlarından açıyorum ama hiçbir türlü titremiyor.

Steam üzerinden oynadığım oyunlarda titreşim gayet güzel çalışıyor ama Xbox Game Pass ve diğer platformlarda çalışmıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…