DS4 Windows uygulamasının alternatifi var mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba, elimde replika bir DS4 var. Sorunumu şu şekilde anlatayım:

Epic Games üzerinden Rise of the Tomb Raider oyununu oynuyorum. Oyunu Steam dışı oyun ekle diyerek Steam'e ekleyip, Steam'den oyunu açınca DS4 Win uygulaması olmadan oyunu gamepad ile oynayabiliyorum fakat Steam'den açınca PS tuşları değil Xbox tuşları gözüküyor.

DS4 Windows ile açınca PS tuşları gözüküyor fakat bu sefer de ayarlar garip oluyor. Mesela gamepad bazen 2 defa basıyor ve joystick hassasiyeti diye bir şey olmuyor gamepadde. Sağ joystick i hafif ceviremiyorum mesela hıphızlı dönüyor hassasiyeti çok yüksekmiş gibi.

DS4 Windows uygulaması böyle hatalara maruz bırakıyor beni hep. Bu uygulamanın alternatifi var mıdır?

Replika ürün kullanıp yazılıma suç atmayınız lütfen, ben de zamanın da çakma DS4 kullandım tamamen ürün ile alakalı sorunlar belirli bir süre kullanınca analogları kendi kendine bozuldu gitti zaten. Alternatif olarak DSX var Steam de.

Replika ürün kullanıp yazılıma suç atmayınız lütfen, ben de zamanın da çakma DS4 kullandım tamamen ürün ile alakalı sorunlar belirli bir süre kullanınca analogları kendi kendine bozuldu gitti zaten. Alternatif olarak DSX var Steam de.
Hocam ne anlatıyorsunuz ya? Gamepadde sorun yok Steamden açınca oyunu sorunsuz şekilde oynayabiliyorum diyorum. FIFA gibi gamepad desteği olan oyunlarda herhangi bir uygulama gerekmeden yine sorunsuz şekilde oynayabiliyorum. Fakat program yardımıyla oyunları açınca gamepad'i 2 tane algılama, hassasiyet ayarları bozulma gibi sorunlar yaşıyorum. Steamden açınca da PS değil Xbox tuşları gözüküyor diye tercih etmiyorum. Gamepadimde donanımsal olarak hiçbir sorun yok. Söylediğiniz uygulamaya bakacağım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı