2 223481 Kilopat Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 1.283 Çözümler 16 1 Nisan 2022 #11 Retoucher dedi: Evet ürün bilgilerinde ben de göremedim haklısınız. Ama bu videoda yapıldığını gördüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 5:50'den itibaren deniyor ama olmuyor, en sonunda Cronus Zen'i bağlıyor ve öyle kol bağlanıyor. Cronus Zen'de ülkemizde çok pahalı...
Retoucher dedi: Evet ürün bilgilerinde ben de göremedim haklısınız. Ama bu videoda yapıldığını gördüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 5:50'den itibaren deniyor ama olmuyor, en sonunda Cronus Zen'i bağlıyor ve öyle kol bağlanıyor. Cronus Zen'de ülkemizde çok pahalı...
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.105 Çözümler 46 1 Nisan 2022 #12 223481 dedi: 5:50'den itibaren deniyor ama olmuyor, en sonunda Cronus Zen'i bağlıyor ve öyle kol bağlanıyor. Cronus Zen'de ülkemizde çok pahalı... Genişletmek için tıkla... Haklısınız benim hatam.
223481 dedi: 5:50'den itibaren deniyor ama olmuyor, en sonunda Cronus Zen'i bağlıyor ve öyle kol bağlanıyor. Cronus Zen'de ülkemizde çok pahalı... Genişletmek için tıkla... Haklısınız benim hatam.