N ned stark of rivia Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 62 25 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar DS4'ü televizyondan şarj etsem bir sorun çıkar mı sonuçta pahalı aletler bozulmasından korkuyorum cevap verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar DS4'ü televizyondan şarj etsem bir sorun çıkar mı sonuçta pahalı aletler bozulmasından korkuyorum cevap verirseniz sevinirim.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 25 Mayıs 2020 #2 Ben de tvden şarj ediyordum hiç bir şey olmadı (3 yıldır öyle ) Artı 0 Eksi
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 25 Mayıs 2020 #3 Edebilirsin bir sorun olmaz ama yavaş şarj eder. Hızlı şarj olmasını istersen şarj adaptörü ya da powerbank ile şarj etmeni tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Edebilirsin bir sorun olmaz ama yavaş şarj eder. Hızlı şarj olmasını istersen şarj adaptörü ya da powerbank ile şarj etmeni tavsiye ederim.
KS KS N ned stark of rivia Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 62 25 Mayıs 2020 #4 Agent Phil Coulson dedi: Edebilirsin bir sorun olmaz ama yavaş şarj eder. Hızlı şarj olmasını istersen şarj adaptörü ya da powerbank ile şarj etmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim zaten öyle çok vakit geçirmeyeceğim arada bir telefona bağlıycam öyle oynacağım teşekkür ederim Hepinize teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Agent Phil Coulson dedi: Edebilirsin bir sorun olmaz ama yavaş şarj eder. Hızlı şarj olmasını istersen şarj adaptörü ya da powerbank ile şarj etmeni tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim zaten öyle çok vakit geçirmeyeceğim arada bir telefona bağlıycam öyle oynacağım teşekkür ederim Hepinize teşekkür ederim. Hepinize teşekkür ederim.