Sebastokrator Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 66 17 Temmuz 2022 #1 DualShock 4 kolumu bilgisayara takacağım. Bu uygulama ile güvenilir midir? DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2022
DualShock 4 kolumu bilgisayara takacağım. Bu uygulama ile güvenilir midir? DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com
Anilkyae Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.778 Makaleler 9 Çözümler 38 Yer Japonya/Nagoya Daha fazla Sistem Özellikleri -Ryzen 5 7500F -Biostar B650MP-E PRO -Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz -Netac NV3000 1TB -Crucial P3 1TB -Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze -Asus TUF VG27AQ1 -Fenvi AX1800 MT7921 -Ajazz AK820PRO -Sharkoon Light 2 100 -Havit Fuxi H3 -Helixsun 70x30 -Xiaomi AC1200 -Viko yonca plus beyaz -Viko Multi-Let 6'lı priz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Temmuz 2022 #2 Uygulama güvenilirdir kendim kullanıyorum.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 17 Temmuz 2022 #3 Güvenli ancak kontrolcüyü çoğu oyunun desteklediğini belirtiyim. Program kullanma gereksiniminiz yok.
Güvenli ancak kontrolcüyü çoğu oyunun desteklediğini belirtiyim. Program kullanma gereksiniminiz yok.
Sebastokrator Decapat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 66 17 Temmuz 2022 #4 Shahdee dedi: Güvenli ancak kontrolcüyü çoğu oyunun desteklediğini belirtiyim. Program kullanma gereksiniminiz yok. Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa da analoglar tam uyumlu çalışmıyor o yüzden yüklemek istedim.
Shahdee dedi: Güvenli ancak kontrolcüyü çoğu oyunun desteklediğini belirtiyim. Program kullanma gereksiniminiz yok. Genişletmek için tıkla... Assetto Corsa da analoglar tam uyumlu çalışmıyor o yüzden yüklemek istedim.
A AshleyMashley Femtopat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #5 Sebastokrator dedi: Assetto Corsa da analoglar tam uyumlu çalışmıyor o yüzden yüklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdin mi site virüslü mü?
Sebastokrator dedi: Assetto Corsa da analoglar tam uyumlu çalışmıyor o yüzden yüklemek istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdin mi site virüslü mü?
APe Zeptopat Katılım 11 Mayıs 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #6 Sebastokrator dedi: DualShock 4 kolumu bilgisayara takacağım. Bu uygulama ile güvenilir midir? DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın bütün hesaplarını ertesi gün çaldılar dikkat uygulama şu an virüslü. Sebastokrator dedi: DualShock 4 kolumu bilgisayara takacağım. Bu uygulama ile güvenilir midir? DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın bütün hesaplarını ertesi gün çaldılar dikkat uygulama şu an virüslü Son düzenleme: 11 Mayıs 2025
Sebastokrator dedi: DualShock 4 kolumu bilgisayara takacağım. Bu uygulama ile güvenilir midir? DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın bütün hesaplarını ertesi gün çaldılar dikkat uygulama şu an virüslü. Sebastokrator dedi: DualShock 4 kolumu bilgisayara takacağım. Bu uygulama ile güvenilir midir? DS4Windows - Tool to Use PS4/PS5 Controller on Windows PC DS4Windows is a gamepad input mapper and virtual emulator designed to connect, use and customize your PS4/PS5 Controller on Windows 10/11 PC. ds4-windows.com Genişletmek için tıkla... Arkadaşımın bütün hesaplarını ertesi gün çaldılar dikkat uygulama şu an virüslü