DSDT ve SSDT Yamalama Rehberi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çıkan dosyaların hepsi bunlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır, peki neden DSDT yaması yapıyorsun? Sistemde bir problem mi var?
Donanımımı tanıyabilmesi için örneğin cd/dvd yazıcının ismi ve özellikleri çıkıyor ama PCI aygıtları çıkmıyor. Ayrıca performansı artsın hızlı açılsın yanlış mı yapıyorum? Bluetooth nasıl tanıtılır bazı donanımlarımı görmüyor sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
CD için isim yazmasada pek önemi yok. Çalışması yeterli. Donanımların desteği olup olmadığı için yeni konu açmalısın. Ayrıca DSDT genelde laptoplar için yapılır. DSDT ile hızlı açılma arasında genelde pek bağlantı olmaz. Hızlı açılması için ilk şart iyi bir SSD olması sistemde.
Ayrıca örnek olarak ses bölümünden görsel göndermişsin. Ses problemi varmı sistemde?

Şimdi en son kurduğum Mojave'de ses var ama Realtek ALC 1150 olarak görünmüyor ses var çalışıyor.

Bunları videolu olarak açıklayacak kimse yok mu?

Anlamadığınız yer nedir? Belki ileride video anlatımıda gelebilir talep olursa

Clover ile dosyaları alabiliyorum ama dosyaların sökülmesi kısmında denileni aynen uyguluyorum ama bir türlü olmuyor. Videolu olarak anlatımını yapabilirseniz çok iyi olur. Benim gibi yeni başlayanlar için daha iyi olacağını düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…