sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 671 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #11 sametozbass dedi: Sana şu an 20 Mbps geliyor hattına çok yüksek hat zayıflaman benim de öyleydi CAT6 çektirdim öyle daha iyi olmuştu. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Kutudan modeme gelen DSL kablosunu yenile ya da sende direktektende gelebilir kablo olmazsa port değişimi talep et. Genişletmek için tıkla... Hat yarım kilometre ilerideki şebekeden geliyor, ekipler kaç kere bakır kabloları yeniledi saymadım artık.
sametozbass dedi: Sana şu an 20 Mbps geliyor hattına çok yüksek hat zayıflaman benim de öyleydi CAT6 çektirdim öyle daha iyi olmuştu. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: Kutudan modeme gelen DSL kablosunu yenile ya da sende direktektende gelebilir kablo olmazsa port değişimi talep et. Genişletmek için tıkla... Hat yarım kilometre ilerideki şebekeden geliyor, ekipler kaç kere bakır kabloları yeniledi saymadım artık.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #12 Anladım hocam port değişikliği yaptılar mı? Yani o gelen kabloda sorun var gibi hocam hangi bakır kabloları yenilediler şebekeden eve gelen kabloyumu.
Anladım hocam port değişikliği yaptılar mı? Yani o gelen kabloda sorun var gibi hocam hangi bakır kabloları yenilediler şebekeden eve gelen kabloyumu.
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 671 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #13 Einstein dedi: Anladım hocam port değişikliği yaptılar mı? Yani o gelen kabloda sorun var gibi hocam hangi bakır kabloları yenilediler şebekeden eve gelen kabloyumu. Genişletmek için tıkla... Evet fakat eve port falan getirmiyorlar kaç kere başvurdum ama müstakil tek daire evimiz.
Einstein dedi: Anladım hocam port değişikliği yaptılar mı? Yani o gelen kabloda sorun var gibi hocam hangi bakır kabloları yenilediler şebekeden eve gelen kabloyumu. Genişletmek için tıkla... Evet fakat eve port falan getirmiyorlar kaç kere başvurdum ama müstakil tek daire evimiz.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #14 Hayır saha dolabından port değişikliği yapacaklar.
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 671 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #15 Einstein dedi: Hayır saha dolabından port değişikliği yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl sağlayabilirim bilmiyorum, genellikle direkten gelen kabloyu değiştiriyorlar eve gelip modeme bakıp gidiyorlar.
Einstein dedi: Hayır saha dolabından port değişikliği yapacaklar. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl sağlayabilirim bilmiyorum, genellikle direkten gelen kabloyu değiştiriyorlar eve gelip modeme bakıp gidiyorlar.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #16 İnternet servis sağlayıcın nedir?
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 671 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #17 Einstein dedi: İnternet servis sağlayıcın nedir? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.834 Çözümler 616 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #18 Arıza kaydı açıp port değişikliği talep et.
sfxlopez Hectopat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 671 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #19 Einstein dedi: Arıza kaydı açıp port değişikliği talep et. Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyeceğim teşekkürler.
Einstein dedi: Arıza kaydı açıp port değişikliği talep et. Genişletmek için tıkla... Şansımı deneyeceğim teşekkürler.