F Fatih xdf Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 DSL ışığım yanıp sönüyor. Bazen yanmadan birkaç saniye bekliyor. Rüzgar estiği zaman kopuyor diye düşünüyorum. Sizce DSL kablomdan mıdır yoksa direkten gelen kabloda mı? Cevaplarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
DSL ışığım yanıp sönüyor. Bazen yanmadan birkaç saniye bekliyor. Rüzgar estiği zaman kopuyor diye düşünüyorum. Sizce DSL kablomdan mıdır yoksa direkten gelen kabloda mı? Cevaplarınız için teşekkürler.
Faruk Bozkurt Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 kablondan olduğunu düşünmüyorum, hava olayları nedeniyle aksaklık meydana gelmiş olabilir, Destek talebi oluşturmanı öneririm. Artı 0 Eksi
kablondan olduğunu düşünmüyorum, hava olayları nedeniyle aksaklık meydana gelmiş olabilir, Destek talebi oluşturmanı öneririm.
sonsuzhayat Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 192 Çözümler 1 26 Kasım 2023 #3 Bizde de dün gece internet kesildi iki üç saat önce geldi, hava koşullarından olabilir. Şiddetli fırtına var. Artı 0 Eksi
Bizde de dün gece internet kesildi iki üç saat önce geldi, hava koşullarından olabilir. Şiddetli fırtına var.
KS KS F Fatih xdf Decapat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #4 Teşekkürler Dsl arada bi sorun yapmadan çalışıyordu 10 dkda birkez gidiyordu şimdi hiç gelmiyor yanıp sönüyor ve sadece sönüyor Dsl arada bi sorun yapmadan çalışıyordu 10 dkda birkez gidiyordu şimdi hiç gelmiyor yanıp sönüyor ve sadece sönüyor Son düzenleme: 26 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Teşekkürler Dsl arada bi sorun yapmadan çalışıyordu 10 dkda birkez gidiyordu şimdi hiç gelmiyor yanıp sönüyor ve sadece sönüyor Dsl arada bi sorun yapmadan çalışıyordu 10 dkda birkez gidiyordu şimdi hiç gelmiyor yanıp sönüyor ve sadece sönüyor