DSL bağlantısı sürekli kopuyor

luf1x

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, eve geleli yaklaşık 5 saat oluyor interneti ve modemi çalıştırdım. Sonrasında 5 saatte en az 10 kere DSL ışığının söndüğünü gördüm ve dolayısıyla internette gidiyor bu durumda. Forumda birkaç konu inceledim fakat modemin arayüzünden dls değerlerine nasıl ulaşacağımı bulamadım. Modemim: Arc-vlax1800.

Arcadyan ve tılgın ikilisi türk telekomun çöpe atması gerekirken, kullanıcılara verdiği über dandik iki çöp kutuları.. Arcadyan'nın o modeminde galiba genel bakış, üst tarafta da istatistik bölümü vardı. Oraya bakın, dsl istatistikleri var ise ekran görüntüsü atın bakayım.

Arcadyan ve tılgın ikilisi türk telekomun çöpe atması gerekirken, kullanıcılara verdiği über dandik iki çöp kutuları.. Arcadyan'nın o modeminde galiba genel bakış, üst tarafta da istatistik bölümü vardı. Oraya bakın, dsl istatistikleri var ise ekran görüntüsü atın bakayım.
Kusura bakmayın evde değildim. İstatistikler kısmında DSL ile ilgili tek bilgileri aşağıya bırakıyorum.

1718663961920.png

@luf1x Arcadyan'da xdsl r/t türk Telekom firmware ile kapatmış. Önceden açıktı. Bu modemi çöpe atıp, yeni bir modem al. Tılgın ve Arcadyan ikilisi şu hayatta gördüğüm en dandik iki modemdir. Crc'leri patlatıyor zaten, belki de internetinin kesilmesi tamamen bu saçmalık modemden kaynaklanıyordur. Herhangi bir yazılımı yok (teknik olarak var fakat destek yok, t.t'nin ttp yazılımı yani eski ve guncellenmemis yazılımı vardır) dolayısıyla çöpe at gitsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı