DSL değerleri ile kaç Mbit hız alınacağını öğrenme

Slmstsnmz16

Centipat
Selamlar, evimin bir altyapı sorunu var. Daha önceden telefon üzerinden 16 Mbit hız alabiliyordum. Ekte modemden aldığım DSL hattımın özellikleri var.

Ancak şimdi TürkNet'in ya da herhangi bir firmanın “ ne kadar hız alırım? ” Bölümünden adresi girdiğimde bölgenizde internet hizmeti verilemiyor yazıyor.

Telefon kutusundan modeme gelen kabloyu kısalttım ve CAT6 ile değiştirmeme rağmen altyapınız yok size 8MBit verebiliyoruz diyorlar ve istesem de daha fazla alamıyorum.

TTNET bölge müdürlüğüne gittiğimde “ ama siz TTNET müşterisi değilsiniz. Size yardımcı olamayız. Sen git hizmet aldığın firmaya sor. ” Dediklerinde de beni altyapı olmadığı gerekçesiyle tekrar TTNET’e yönlendiriyorlar.
Çok uzun oldu biliyorum fakat gerçekten sorun ne ve neden kimse yardımcı olmuyor bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom müşteri hizmetlerine sorun müdürlüklerdeki bilgisiz oluyorlar ve size yardımcı olamayız diyemezler. Evine altyapı getirildiyse her türlü konuda yardımcı olmak zorundalar.

Yok superonline müşterisiyim. Sonuçta yapı size ait dedim fakat müşteri olmadığım için arıza kaydı oluşturamıyormuş. Superonline’a güzel bi şikayet yazdım bakalım dönüş olmazsa başka issye geçip hat sorunumu paylaşıp çözebilir misiniz diyeceğim başka çare kalmadı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…