DSL değerleri nasıl?

justes123

Kilopat
Öncelikle herkese iyi günler dilerim,
Bugün sinyal alamama şikayeti ile Netspeed ile iletişime geçtim fakat bir çözüm olmadı, sonra TT kaynaklı olduğunu ve altyapı iyileştirme çalışması olduğunu öğrendim.

Aktif olarak şu anda hizmet alabiliyorum çalışmalar sanırım bitmiş bulunmakta. Modem arayüzünden DSL bilgilerime baktığımda alabileceğim Max hız değerlerimin arttığını gördüm.

Şu anda 100 Mbps'e paket değiştirmeden çıkmam mümkün fakat SNR Marjı (Gürültü Marjı) değerime bakarak bunu yapmam mantıklı olur mu?
Sağlıklı günler dilerim.

75'lik paket daha uygun olur gibi. Modeminiz Keenetic zaten kopma sorunu yaşarsanız el ile SNR yükseltebilirsiniz.
Güncel hali şuanda bu iyileştirme çalışmaları devam ediyor, aslında ilk sinyal geldiğinde SNR marj değerim 20 falandı gün içerisinde gidip gelmeler oldukça değişiklik durumu oluyor

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-12-25 164550.png
    29,2 KB · Görüntüleme: 26
Güncel hali şu anda bu iyileştirme çalışmaları devam ediyor, aslında ilk sinyal geldiğinde SNR marj değerim 20 falandı gün içerisinde gidip gelmeler oldukça değişiklik durumu oluyor.

Dolap yüküne bağlı değişiklikler olabilir. Tüm çalışmalar bitsin öyle yorumlayalım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…