D dextermırgantr Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #1 Merhaba. Hat değerlerimi yorumlar mısınız? Dosya Ekleri hat.JPG 112,4 KB · Görüntüleme: 73
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 15 Ekim 2022 #2 Down için gürültü marjı bayağı düşük. Artı 0 Eksi
KS KS D dextermırgantr Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #3 Hououin Kyouma dedi: Down için gürültü marjı bayağı düşük. Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım? bir öneriniz var mı? Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Down için gürültü marjı bayağı düşük. Genişletmek için tıkla... ne yapmalıyım? bir öneriniz var mı?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 15 Ekim 2022 #4 dextermırgantr dedi: Ne yapmalıyım? Bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Modemi yeniden başlatın. Ara sıra bende düzelebiliyordu. Artı 0 Eksi
dextermırgantr dedi: Ne yapmalıyım? Bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Modemi yeniden başlatın. Ara sıra bende düzelebiliyordu.
KS KS D dextermırgantr Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #5 Hououin Kyouma dedi: Modemi yeniden başlatın. Ara sıra bende düzelebiliyordu. Genişletmek için tıkla... kapattım açtım ama gene aynı. 0.4 db. internetten baktığımda değerin çok kötü olduğunu gördüm. Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Modemi yeniden başlatın. Ara sıra bende düzelebiliyordu. Genişletmek için tıkla... kapattım açtım ama gene aynı. 0.4 db. internetten baktığımda değerin çok kötü olduğunu gördüm.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.199 Çözümler 86 16 Ekim 2022 #6 dextermırgantr dedi: Kapattım açtım ama gene aynı. 0.4 dB. İnternetten baktığımda değerin çok kötü olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Tesisat durumu nasıl sizin? Kopma vs. tarz sorunlar yaşamıyorsanız göz ardı edilebilirsiniz. Artı 0 Eksi
dextermırgantr dedi: Kapattım açtım ama gene aynı. 0.4 dB. İnternetten baktığımda değerin çok kötü olduğunu gördüm. Genişletmek için tıkla... Tesisat durumu nasıl sizin? Kopma vs. tarz sorunlar yaşamıyorsanız göz ardı edilebilirsiniz.
KS KS D dextermırgantr Femtopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2022 #7 Hououin Kyouma dedi: Tesisat durumu nasıl sizin? Kopma vs. tarz sorunlar yaşamıyorsanız göz ardı edilebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bina 27 yıllık. Turknetle sorunsuz 75-77 kullanıyordum çok nadir kopma oluyor ayda yılda bir. Vodafonela hiç kullanamadım interneti. Şimdi gıbırnetteyim. Dün bağlandı turknet gibi persromansı Artı 0 Eksi
Hououin Kyouma dedi: Tesisat durumu nasıl sizin? Kopma vs. tarz sorunlar yaşamıyorsanız göz ardı edilebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... bina 27 yıllık. Turknetle sorunsuz 75-77 kullanıyordum çok nadir kopma oluyor ayda yılda bir. Vodafonela hiç kullanamadım interneti. Şimdi gıbırnetteyim. Dün bağlandı turknet gibi persromansı