DSL hat değerleri nasıl?

AUG

Hectopat
Arkadaşlar merhaba aşağıda modemden aldığım DSL hat değerlerim mevcut. Paketim 35 Mbit'lik paket ama 40 mbit/sn hızı modemin 5G'sinden stabil alıyorum Comnet'ten. Serbest bıraktılar 35'i 40 olarak.

Sizce aylık 30 TL fark ile 100 Mbit'lik pakete geçsem stabil kaç hız alırım ve bunu yaptığıma değer mi? Modemde ulaşılabilir hız 61 Mbit diyor. Kemiksiz kaç alırız ve stabil olur mu sizce. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230821_214757_Chrome.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Hat zayıflaması yüksek ve hat gürültüsü de sınırda. Stabil bir internet için bu haliyle devam etmenizi, mecbur kalmadıkça yükseltme yapmamanızı tavsiye ederim. Ayrıca modeminize gelen DSL kablosunda hasar ve ek olmaması gerekiyor, stabil bir internet için kabloyu da gözden geçirmenizde fayda var.

İfadeler: AUG
Gayet stabil. İsterseniz 50 Mbps alabilirsiniz sorun çıkartmayacaktır ancak Türk Telekom tarafından 12 Mbps upload tanımlanmış. Yükseltme halinde bunu kaybedebilirsiniz.

Değerli cevaplarınız için çok teşekkürler, şu haliyle 40 mbit 99 tl den 400 gün taahhütüm var, bu şekilde devam etmek en iyisi gibi duruyor. Binamız yeni altyapısı ekli vs değil. 5-10 mbit artış için 129 tl lik pakete geçmek çok mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…