T TheShadoWrath Hectopat Katılım 1 Şubat 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2016 #1 Arkadaşlar benim modemle ilgili bir sıkıntım var. Dün gece her şey normal internet kullanıyordum ama sonra internet gitti. Gidip modeme baktığımda ise internet ve DSL ışıkları yanıyordu. Ama hiç bir cihazdan internete girmiyordu. Sorun ne olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Eylül 2016
Arkadaşlar benim modemle ilgili bir sıkıntım var. Dün gece her şey normal internet kullanıyordum ama sonra internet gitti. Gidip modeme baktığımda ise internet ve DSL ışıkları yanıyordu. Ama hiç bir cihazdan internete girmiyordu. Sorun ne olabilir?
Grimfrost Megapat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 512 Makaleler 1 Yer İstanbul 9 Eylül 2016 #2 İnternete kablo ile bağlanmayı denediniz mi? Eğer kablo ile bağlanabiliyorsanız sorun kablosuz özelliği ile ilgili olabilir.
İnternete kablo ile bağlanmayı denediniz mi? Eğer kablo ile bağlanabiliyorsanız sorun kablosuz özelliği ile ilgili olabilir.
Cybermaster Hectopat Katılım 29 Ocak 2014 Mesajlar 62 9 Eylül 2016 #3 Bende de aynı sorun oluyor ara ara kabloyla da girmiyor kablosuzla da.
T TyLannister Kilopat Katılım 28 Temmuz 2016 Mesajlar 267 Makaleler 1 9 Eylül 2016 #4 Modeminizi Fabrika ayarlarına döndürün, kablolu bağlanmayı deneyin ve böyle de olmazsa İnternet Sağlayıcınızla iletişime geçin. Cybermaster dedi: Bende de aynı sorun oluyor ara ara kabloyla da girmiyor kablosuzla da. Genişletmek için tıkla... Kopmalar meydana geliyordur sizde de, modem sıfırlayıp İnternet Sağlayıcınızla iletişime geçmenizi öneririm.
Modeminizi Fabrika ayarlarına döndürün, kablolu bağlanmayı deneyin ve böyle de olmazsa İnternet Sağlayıcınızla iletişime geçin. Cybermaster dedi: Bende de aynı sorun oluyor ara ara kabloyla da girmiyor kablosuzla da. Genişletmek için tıkla... Kopmalar meydana geliyordur sizde de, modem sıfırlayıp İnternet Sağlayıcınızla iletişime geçmenizi öneririm.