erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.020 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #11 Ulunay dedi: Sorun TT veya TurkNet tarafında gibi gözüküyor. Sinyal var ama IP alamıyor. Genişletmek için tıkla... Ben DSL sinyali alamıyor diye hatırlıyorum. Bir gidiyor bir geliyor demiş ya arkadaş. Acaba ben mi yanlış anladım onu?
Ulunay dedi: Sorun TT veya TurkNet tarafında gibi gözüküyor. Sinyal var ama IP alamıyor. Genişletmek için tıkla... Ben DSL sinyali alamıyor diye hatırlıyorum. Bir gidiyor bir geliyor demiş ya arkadaş. Acaba ben mi yanlış anladım onu?
atlasmetee Decapat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #12 erengore dedi: Ben DSL sinyali alamıyor diye hatırlıyorum. Bir gidiyor bir geliyor demiş ya arkadaş. Acaba ben mi yanlış anladım onu? Genişletmek için tıkla... Saatlerdir yanıp sönüyor sabit kalmıyor DSL ışığı bu sinyal almıyor mu demek yoksa IP mı almıyor demek?
erengore dedi: Ben DSL sinyali alamıyor diye hatırlıyorum. Bir gidiyor bir geliyor demiş ya arkadaş. Acaba ben mi yanlış anladım onu? Genişletmek için tıkla... Saatlerdir yanıp sönüyor sabit kalmıyor DSL ışığı bu sinyal almıyor mu demek yoksa IP mı almıyor demek?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.020 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #13 atlasmetee dedi: Saatlerdir yanıp sönüyor sabit kalmıyor DSL ışığı bu sinyal almıyor mu demek yoksa IP mı almıyor demek? Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumda yüksek ihtimalle IP adresi almıyor.
atlasmetee dedi: Saatlerdir yanıp sönüyor sabit kalmıyor DSL ışığı bu sinyal almıyor mu demek yoksa IP mı almıyor demek? Genişletmek için tıkla... Böyle bir durumda yüksek ihtimalle IP adresi almıyor.